Delifrance Heerlen

Heerlen (LI)
Omschrijving: 

Aan de Corio Center 3 in Heerlen vindt u de Délifrance Heerlen. De Délifrance is misschien wel de meest bekende Franse broodjesleverancier van Nederland en heeft een breed aanbod aan heerlijke verse belegde broodjes. We hebben goed nieuws, want sinds kort kunt u bij deze broodjesspecialist ook terecht met uw dinercheque. Zo kunt u met uw dinercheque niet alleen uit eten bij restaurants, maar kunt u nu ook genieten van een heerlijk Frans ontbijt of een verse smakelijke lunch! U kunt uw lunch of ontbijt natuurlijk gezellig opeten bij de Délifrance of het afhalen en op een locatie naar keuze opeten, zoals op het werk of in het park. Ook kunt u op sommige tijden uw bestelling laten bezorgen, zodat u de deur niet eens uit hoeft om met uw dinercheque te kunnen genieten van al het lekkers dat de Délifrance te bieden heeft.

Op het menu bij Délifrance Heerlen staan, hoe kan het ook anders, vele verse croissants met verschillend beleg. Zo kunt u genieten van een croissantje kaas of eentje met boter en jam. Bent u een zoetekauw? Bestel dan met uw dinercheque een croissantje met chocolade, of een chocoladebroodje. Voor de lunch heeft u ruime keuze uit vers afgebakken Franse baguettes met daarop allerhande beleg. Van tonijnsalades tot carpaccio tot ham en kaas, u kunt het zo gek niet verzinnen en ze hebben het op de Corio Center 3.

Zet dus eens een keer uw dinercheque in voor een heerlijke lunch of een goed ontbijt om uw dag lekker te beginnen. Het team van Délifrance hoopt u snel welkom te mogen heten in hun winkel, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw Franse lekkernijen te laten bezorgen! 

Contactgegevens:

Delifrance Heerlen
Corio Center 3
6411LX Heerlen
Telefoon: 
0455740752
Nationale Diner Cadeaukaart  Delifrance Heerlen

Meer restaurants in de buurt

Grand Turquoise

Heerlen
Frans and Internationaal
Adres: 
Wilhelminaplein 7
6411 KV Heerlen
Telefoon: 
045-5285040
Nationale Diner Cadeaukaart  Grand Turquoise

India Home

Heerlen
Indiaas
Adres: 
Akerstraat 6
6411 HA Heerlen
Telefoon: 
045-5112128
Nationale Diner Cadeaukaart  India Home
Adres: 
Akerstraat 7A
6445 CL Brunssum
Telefoon: 
045-5255454
Nationale Diner Cadeaukaart  Canadian Corner