De Zaak

Drachten (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Eetcafé De Zaak is gevestigd in een statig herenhuis aan de Noordkade in Drachten. Zodra u het eetcafé binnenstapt merkt u meteen de perfecte combinatie van een historische ambiance en de gezellige ontspannen eetcafésfeer. Bij De Zaak kunt u gewoon fijn borrelen en/of dineren zonder jasje of dasje. Neem ook gerust uw Dinercheque mee. De Zaak is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 15:00.

De menukaart van Eetcafé de Zaak is zeer divers en bevat veel gerechten die u zou verwachten in een eetcafé. U heeft met uw Dinercheque ruim de keus uit onder andere burgers, kipspies met tzatziki, varkenshaassaté, kabeljauwstaart met tomatensaus en gevulde paprika. Daarnaast hebben ze ook nog allerlei heerlijke maaltijdsalades en pasta’s, zoals de smakelijke Pasta Carbonara. Er is dus voor iedereen wel wat lekkers te vinden op de kaart! Naast de gerechten op de menukaart bieden ze ook een soep en burger van de week én een wisselende daghap. Bestel er ook een lekker drankje bij en geniet! Heeft u na het eten nog een gaatje over? Ga dan voor één van de klassieke desserts of een speciale koffie. Daarna kunt u gewoon afrekenen met uw Dinerbon.

Let op! Op woensdag en donderdag kunt u nog voordeliger genieten van de heerlijke gerechten die ze bieden. Donderdag kunt u bijvoorbeeld onbeperkt spareribs eten voor slechts €19,75. Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk! Als u geluk heeft, kunt u tijdens het eten zelfs genieten van live muziek…

Contactgegevens:

De Zaak
Noordkade 52
9203 CE Drachten
Telefoon: 
0512-356975
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten De Zaak

Meer restaurants in de buurt

Marhaba

Drachten
A la carte and Mediterraans
Adres: 
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon: 
0512-545450
Nationale Diner Cadeaukaart Drachten Marhaba
Adres: 
Westerbuorren 2
9212PL Boornbergum
Telefoon: 
0512-383047
Nationale Diner Cadeaukaart Boornbergum Restaurant het Spijshuys

Het Witte Huis

Olterterp
A la carte, High tea, Lunch and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Van Harinxmaweg 20
9246TL Olterterp
Telefoon: 
0512382222
Nationale Diner Cadeaukaart Olterterp Het Witte Huis