De Witte Olifant

Klazienaveen (DR)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Diner Café ‘De Witte Olifant’ bevindt zich midden in het centrum van Klazienaveen, Drenthe. Met uw Dinercheque kunt u hier lekker zitten, lekker eten en lekker drinken. Het restaurant is vernoemd naar de gelijknamige zeldzame Aziatische olifant. Dit kuddedier staat voor kracht samenwerking en geluk. En deze waarden staan hoog in het vaandel bij ons. Omdat wij altijd voor optimale service en gastvrijheid gaan, staat wij zeer open voor ideeën of vragen. Meldt deze rustig bij het team of neem contact met ons op. Wij geloven dat goede communicatie met de gast leidt tot betere service en een nog beter avondje uit!

In onze keuken wordt enkel met dagverse producten gewerkt van goede kwaliteit. Omdat wij veel van onze gerechten helemaal zelf maken is het geen probleem om rekening te houden met uw allergie of dieetwens. Geeft u wel even bij de reservering aan zodat wij met uw kunnen overleggen over een leuk gerecht. Daarna gaan onze koks hier met veel plezier en zorg mee aan de slag!

Ook in een groot gezelschap, bent u bij De Witte Olifant aan het juiste adres. Tot en met 12 personen is het geen probleem om a la carte te dineren, maar met een grotere groep treden wij graag met u in overleg over het menu. Zo kunnen wij de kwaliteit en de snelheid waarborgen. Wilt u uw zakenlunch of borrel bij ons organiseren? Wij maken er de lekkerste hapjes voor u bij! Wij nodigen u met uw Dinercheque van harte uit om de unieke sfeer van De Witte Olifant eens zelf te komen proeven.

Contactgegevens:

De Witte Olifant
Van Echtenskanaal NZ 600
7891 AW Klazienaveen
Telefoon: 
0591-394787
Nationale Diner Cadeaukaart Klazienaveen De Witte Olifant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Lauden 15
7891RX Klazienaveen
Telefoon: 
0591547678
Nationale Diner Cadeaukaart Klazienaveen Eetcounter de Lauden
Adres: 
Edisonstraat 2
7825GS Emmen
Telefoon: 
0591312022
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Routiers Emmen
Adres: 
Lange Zelke 91
4381 EZ Vlissingen
Telefoon: 
0118418156
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Bakker Bart Vlissingen