De Wildzang

Ommen (OV)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque heeft u nu ook de mogelijkheid om heerlijk te eten bij de Wildzang in Ommen. De Wildzang is gelegen aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Bij ons kunt u heerlijk uitrusten na een dag wandelen of een dag fietsen. Kom bij ons langs en geniet van de prachtige natuur onder het genot van een lekker hapje of drankje. Laat u betoveren door het idyllische landschap van bossen en heide met daartussen slingerende rivieren de Regge en de Vecht. Wij bieden u een gastvrij onthaal!

Geniet bij ons van een heerlijke kop koffie, een buffet, een gezellig personeelsfeest of een verrukkelijk diner in ons zaaltje met open haard! Het kan allemaal bij De Wildzang, wij bieden u de meest heerlijke gerechten en dat midden in de prachtige natuur. Kom bij ons dineren met uw Dinercheque en ervaar het perfecte avondje uit. Bent u nou romantisch met zijn tweeën of juist met een gezellige grote groep, u kunt in ieder geval prima terecht bij de Wildzang. Combineer uw bezoek met een heerlijk dagje wandelen, dagje fietsen of zelfs na een etappe van het bekende Pieterpad. In de zwoele zomermaanden kunt u ook heerlijk plaatsnemen op ons terras midden in de rustieke en bosrijke omgeving. Op uw tafel kunt u de heerlijkste gerechten aantreffen van de Frans-Hollandse keuken. Geniet van de tongstrelende gerechten met uw gezelschap in ook nog eens een ongedwongen en rustieke omgeving.

Blijf bij ons urenlang tafelen in de ongedwongen sfeer. Wij hopen u snel bij ons binnen te zien lopen. Wij verwelkomen u met open armen. Ook met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

De Wildzang
Stationsweg 31
7731AX Ommen
Telefoon: 
0529452045
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen De Wildzang

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Tea time Ommen
Adres: 
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Restaurant Paping
Adres: 
Stationsweg 29
7731 AX Ommen
Telefoon: 
0529451945
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Hampshire Hotel Ommen