De Voorkamer

Udenhout (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De Voorkamer is een gezellig restaurant in het Brabantse Udenhout waar u terecht kunt voor een culinair avondje uit. Ze accepteren hier ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel. Het restaurant kenmerkt zich door de huiselijke sfeer, terwijl er in de keuken de meest bijzondere en hoogstaande gerechten worden bereidt. Zo kan iedereen zich er zonder problemen thuis voelen én zich op culinair gebied laten verassen. Reserveer nu alvast een tafeltje en neem uw Dinercheque mee.

Echte fijnproevers zijn bij restaurant De Voorkamer aan het juiste adres. Het keukenteam werkt uitsluitend met pure en verse ingrediënten die besteld worden bij lokale buren en leveranciers. Alle producten worden geleverd door ‘Goeie Eete’ waar De Voorkamer ambassadeur van is. U ziet meteen aan de menukaart dat de chef zich graag laat inspireren door de seizoenen. In het winterseizoen kunt u met uw Dinercheque hoofdgerechten bestellen zoals rosé gebakken hert, reebiefstuk met reepeper en zwarte heilbot met boerenkool, bundelzwam, zuurvlees en saus van truffel. Bent u vegetariër? Ga dan voor de Wellington van winterse groenten met kastanje , duxelles en pastinaak. Daarnaast doen de koks graag hun best om rekening te houden met uw dieetwensen en allergieën. Zo kan iedereen genieten van een bijzonder diner!

Wilt u zich echt even helemaal in de watten laten leggen in ruil voor uw Dinercheque? Het is bij De Voorkamer ook mogelijk om een luxe menu van drie, vier of vijf gangen te bestellen. Een bijpassend wijnarrangement zal uw menu uitstekend begeleiden. De bediening zorgt er persoonlijk voor dat uw glazen altijd gevuld blijven!

Contactgegevens:

De Voorkamer
Slimstraat 12
5071 EK Udenhout
Telefoon: 
013-5111205
Nationale Diner Cadeaukaart  De Voorkamer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
Telefoon: 
013-5220414
Nationale Diner Cadeaukaart  Onder de Linden

Restaurant de Druiventros

Berkel-Enschot
A la carte
Adres: 
Bosscheweg 11
5056 PP Berkel-Enschot
Telefoon: 
013-5339115
Nationale Diner Cadeaukaart  Restaurant de Druiventros

Eetcafe de Klinkert

Drunen
A la carte and Eetcafé
Adres: 
De Klinkert 1
5151RD Drunen
Telefoon: 
0416-373329
Nationale Diner Cadeaukaart  Eetcafe de Klinkert