De Veluwse Huyskamer

Hulshorst (GE)
Soort keuken: 
Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Op de mooie Nederlandse Veluwe ligt tussen Harderwijk en Nunspeet in Apollo Hotel de Beyaerd. Hotel de Beyaerd is een paviljoenhotel, waarvan er in Nederland weinig zijn. Het mooie hoofdgebouw is omgeven door een prachtig aangelegde bostuin, een zonneweide en een openlucht zwembad. Het mooie restaurant ‘de Veluwse Huyskamer’ maakt onderdeel uit van Apollo Hotel de Beyaerd en u kunt hier uiteraard lunchen en dineren met uw Dinercheque. De oude balken aan het plafond, de mooie ramen en de gerestaureerde staldeuren geven ‘de Veluwse Huyskamer’ een pittoreske en huiselijke uitstraling. Met uw Dinercheque kunt u bij ons dus dineren op een sfeervolle, warme plek. Het restaurant is een knip oog naar het verleden van het hotel. Dit was namelijk eerst een boerderij, zoals duidelijk te zien is als u binnenkomt. 

In ‘de Veluwse Huyskamer’ kunt u met uw Dinercheque terecht voor lunch en diner. In onze keuken wordt enkel gewerkt met producten van hoge kwaliteit. Waar mogelijk werken wij met streek- en seizoensproducten en met ambachtelijke, biologische producten. Hiermee kunnen wij u een optimale smaakbeleving garanderen! Dit kunnen wij zeggen met trots en met een Green Key certificaat. Het is makkelijk om de mond vol te hebben van de duurzaamheid maar als men niet handelt naar zijn woorden dan gebeurd er uiteindelijk niets.

Naast ontspannen in een hotelkamer kunt u ook heerlijk ontspannen in de omgeving. De Veluwe is immers de aangewezen omgeving om een mooie wandeling door de natuur te maken.

Kom heerlijk ontspannen dineren in ons restaurant met uw Dinercheque. Wij heten u alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

De Veluwse Huyskamer
Harderwijkerweg 497
8077 RJ Hulshorst
Telefoon: 
0341-451541
Nationale Diner Cadeaukaart Hulshorst De Veluwse Huyskamer

Meer restaurants in de buurt

De Hooibergbar

Hulshorst
Restaurant in een Hotel
Adres: 
Harderwijkerweg 479
8077RJ Hulshorst
Telefoon: 
0341451541
Nationale Diner Cadeaukaart Hulshorst De Hooibergbar
Adres: 
Elspeterweg 14
8071PA Nunspeet
Telefoon: 
0341204614
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Brasserie 14
Adres: 
Ericaweg 3
8072PV Nunspeet
Telefoon: 
0341258258
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Herberg Nuwenspete