De Twentse Es

Enschede (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Laat het koken even voor wat het is en laat u in plaats daarvan lekker verwennen in het restaurant van Stadscamping de Twentse Es. De camping ligt tussen het Twentse groen en de rand van Enschede. De perfecte plek om uw dagje wandelen, fietsen of winkelen in het centrum te eindigen dus. Het sfeervolle restaurant biedt ruimte aan 60 personen en heeft een prachtig terras met mooi uitzicht. Uw Dinercheque wordt hier geaccepteerd, wat een bezoek helemaal fijn maakt.

Onze koks weten precies wat lekker is. Zij bereiden voor u de meest uiteenlopende warme en koude vlees, vis en vegetarische gerechten. Uw maaltijd sluit u heerlijk af met een van onze desserts. Voor ieder zal wat wils op de kaart te ontdekken zijn. Deze kaart veranderen wij regelmatig, maar u kunt altijd even naar uw favoriete gerecht van de vorige kaart vragen. Onze specialiteit is steak. Dit komt omdat wij de beste kwaliteit vlees elke dag vers laten bezorgen door de ambachtelijke slager De Hoeve uit St. Isodorushoeve. De slager houdt zijn eigen vee, dat precies goed wordt afgemest. Daarnaast laten wij onze groenten en fruit elke dag vers leveren.

Wij kunnen u ook zeker ons barbecue menu aanraden. In de zomer is het bij ons mogelijk elke zaterdag van 17.00 tot 20.00 te barbecueën. U krijgt voor slechts €12,- een bord met 3 soorten vlees, strokbrood met verschillende sausjes, salade en groentes.

Hopelijk zien wij u snel verschijnen zodat wij u met het gehele team een onvergetelijk lekker en gezellig avondje uit. U kunt uw Dinercheque gewoon meenemen, want die accepteren wij ook. 

Contactgegevens:

De Twentse Es
Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede
Telefoon: 
053-4612200
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede De Twentse Es

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Langestraat 52
7511HC Enschede
Telefoon: 
0534319320
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Restaurant Thessaloniki
Adres: 
Haverstraatpassage 7
7511ET Enschede
Telefoon: 
0534318039
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Delifrance Enschede

Grillmasters

Enschede
A la carte, Afhalen and Argentijns
Adres: 
Langestraat 54
7511 HC Enschede
Telefoon: 
0534363405
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Grillmasters