De Twee Linden

Beneden-Leeuwen (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het land van Maas en Waal kunt u met uw Dinercheque gezellig tafelen bij een echt familiebedrijf: De Twee Linden. De Twee Linden is een gezellig hotel-restaurant dat gelegen is op een mooie plek in Nederland. De Twee Linden is een veelzijdig horecabedrijf dat gelegen is aan de rand van de Betuwe. Ons hotel-restaurant is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor tripjes door de nabijgelegen natuur. Ook een leuke stedentrip, bijvoorbeeld langs Nijmegen, Oss, Tiel en ’s-Hertogenbosch is natuurlijk een optie. Dit soort actieve dagen kunt u heerlijk onderbreken of afsluiten bij De Twee Linden. Wij zijn een gezellig familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1755. De naam is ook afgeleid van de twee linden die voor de toenmalige boerderij stonden waar De Twee Linden is gevestigd. De historie en waarden van toen vormen nog steeds de basis van de visie waarmee wij ons horecabedrijf runnen. Het karakter van weleer en de oude sfeer zijn bewaard gebleven, maar wel in een modern jasje gestoken. Met uw Dinercheque zult u zich dan ook snel thuis voelen bij De Twee Linden!

Met uw Dinercheque kunt u bij ons aanschuiven voor een gezellige lunch, een fijne borrel of een smakelijk diner. Onze kaart is onlangs vernieuwd en bevat veel verse producten uit de streek. Ook onze nieuwe houtskoolgrill voegt een extra dimensie toe aan een aantal van onze gerechten. Zeker het proberen waard!

Kom met uw Dinercheque langs in het land van Maas en Waal en kom gezellig tafelen bij De Twee Linden. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Contactgegevens:

De Twee Linden
Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
Telefoon: 
0487591234
Nationale Diner Cadeaukaart Beneden-Leeuwen De Twee Linden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Plein 40-42
4001LJ Tiel
Telefoon: 
0344701060
Nationale Diner Cadeaukaart Tiel Mexicaans Restaurant Orizaba

Restaurant de Gruijterij

Appeltern
Frans, Hollands and Lokaal
Adres: 
Blauwe Sluis 1-B
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487215002
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Restaurant de Gruijterij

de Korenmolen

Maasbommel
A la carte, Hollands, Lokaal, Lunch and Vegetarisch
Adres: 
Bovendijk 6
6627 KT Maasbommel
Telefoon: 
0487542610
Nationale Diner Cadeaukaart Maasbommel de Korenmolen