De Tuinkamer

Ruurlo (GE)
Soort keuken: 
Frans, Hollands and Lokaal
Omschrijving: 

Aan de Hengeloseweg in Ruurlo vindt u restaurant de Tuinkamer. In dit prachtige restaurant, dat is omringd door groen, bent u van harte welkom om te komen eten en drinken met uw dinercheque. Restaurant de Tuinkamer beschikt over een gemoedelijke zaal met houten balken, bakstenen openhaard en warm gekleurde inrichting. Hier zult u zich zowel in de zomer als in de winter snel thuis voelen. U kunt er ook voor kiezen om in de lichte serre plaats te nemen of op het terras, dat is omringd door een mooi en groot grasveld. Bij een bezoek aan restaurant de Tuinkamer bent u er echt even uit.

Op de menukaart van restaurant de Tuinkamer staan de lekkerste gerechten die zijn geïnspireerd door de Hollandse en de Franse keuken. Al deze gerechten zijn bovendien vervaardigd van de meest verse producten, die als het even kan ook nog uit de nabije regio komen. Zo wordt voor u de beste smaak en kwaliteit van het eten gegarandeerd! Laat u verassen door de chef met een drie-, of vier gangen menu, of kies zelf iets lekkers van de kaart. Na het eten kunt u nog even heerlijk natafelen met een goede kop koffie, een wijntje of een glas likeur. Dit is dé plek om met uw dinercheque even helemaal tot rust te komen.

Het team van de bediening en de keukenbrigade van restaurant de Tuinkamer hopen u snel welkom te mogen heten in hun gezellige restaurant. Vergeet daarbij ook vooral niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

De Tuinkamer
Hengeloseweg 1
7261 LV Ruurlo
Telefoon: 
0573452147
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo De Tuinkamer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 2
7261AW Ruurlo
Telefoon: 
0573451122
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo CARAMBA! Lekkere Tapas - Ruurlo
Adres: 
Dorpsstraat 2
7261AW Ruurlo
Telefoon: 
0573451122
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo Hampshire Hotel Avenarius
Adres: 
Dorpsstraat 4
7262AW Ruurlo
Telefoon: 
0573451122
Nationale Diner Cadeaukaart Ruurlo Restaurant All Day Dining