De Torenhoeve

Burgh-Haamstede (ZE)
Soort keuken: 
A la carte and Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

De Torenhoeve is een hotel-restaurant gelegen aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met zes minuten lopen bent u op het strand.

De Torenhoeve is gelegen onder de vuurtoren van Nieuw-Haamstede. We vinden het belangrijk dat u in een ontspannen sfeer kunt genieten van uw diner. De medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en accuraat. Op ons terras kunt u genieten met uitzicht op de vuurtoren van Burgh-Haamstede. Met uw dinerbon of dinercheque bent u bij ons aan het juiste adres.

De menukaart laat gerechten zien, die met liefde voor u worden bereidt.  Met respect voor dier en milieu kunt u genieten van regionaal verkregen ingrediënten van zee, vee en veld.  De koks koken graag met de wisselingen van het seizoen.  Bent u een avontuurlijke eter? Probeer dan ons sharing-dinner! Een verrassingsmenu bereidt met verse ingrediënten van het seizoen geserveerd zodat u makkelijk kunt sharen (delen) met uw tafelgenoten. Heeft u een dieetwens of voedselallergie? Laat ons dit dan weten en dan kijken wij samen naar oplossing.

Heeft u zin om een leuke strandwandeling te maken en daarna heerlijk te gaan dineren? Kom dan met uw cadeaubon naar de Torenhoeve! Iedereen is bij ons welkom. Om teleurstellingen te voorkomen stellen we een reservering op prijs.  Het restaurant is woensdag t/m vrijdag, voor diner vanaf 17.00 uur geopend en zaterdag en zondag voor de lunch vanaf 12.00 uur en diner vanaf 17.00 uur. Wij zijn gelegen aan de Torenweg 38. Parkeren is bij ons geheel gratis en ook zijn uw huisdieren bij ons van harte welkom!

Contactgegevens:

De Torenhoeve
Torenweg 38
4328KB Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111-651300
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede De Torenhoeve

Meer restaurants in de buurt

Hotel de Torenhoeve

Burgh-Haamstede
A la carte and Restaurant in een Hotel
Adres: 
Torenweg 38
4328KB Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111-651300
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede Hotel de Torenhoeve
Adres: 
Laone 2
4325EK Renesse
Telefoon: 
0111462500
Nationale Diner Cadeaukaart Renesse Brasserie Bries

Bistro le Maire

Burgh-Haamstede
A la carte and Afhalen
Adres: 
J.J. Boeijesweg 47
4328GR Burgh-Haamstede
Telefoon: 
0111658220
Nationale Diner Cadeaukaart Burgh-Haamstede Bistro le Maire