De Toerist

Weert (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Als u vanuit Weert onderweg bent richting Tungelroy bent, dan kunt u De Toerist haast niet missen. Dit gemoedelijke restaurant staat is al jaren een begrip in de omgeving. Maar heeft sinds kort een nieuwe uitbater. Deze is met het restaurant een nieuwe weg ingeslagen waarin de kwaliteit van het eten hoger in het vaandel zit. De nieuwe eigenaren Frank en Rona Dankers zijn er van verzekerd dat het nieuwe pad dat ze zijn ingeslagen een mooie toekomst heeft. Er is namelijk voor iedereen wat te doen, voor de kinderen eeuwige pret, voor de volwassenen een resort. En voor de portemonnee is er de dinercheque van Diner Cadeau.

Voor de kinderen is er een midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes, genoeg speeltoestellen en zelfs een ballenbak. U kunt uw kleintjes hier met een gerust hart los laten rennen. Na de inspanningen is er een verwarmd terras aanwezig waar iedereen lekker uit kan puffen.

Het personeel van De Toerist staat altijd klaar om u op uw wenken te bedienen. U bent bij dit restaurant nooit een klant maar altijd de welgeëerde gast waar altijd rekening mee wordt gehouden. Zodra u aangeeft dat u een allergie heeft zal de chef-kok er alles aan doen om voor u een veilige maaltijd klaar te maken. Ook als u bijvoorbeeld een vegetariër bent mag u ten alle tijden langskomen. Het is immers belangrijk voor het restaurant dat iedere mond gevuld is met een gerecht dat ze lekker vinden.

Om de gast nog meer tegemoet te komen bent u hier ook altijd welkom met grote groepen en staat de Toerist altijd klaar om u te helpen bij het organiseren van een feest of bruiloft.

Daarnaast bent u altijd van harte welkom om te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

De Toerist
Maaseikerweg 280
6006 SH Weert
Telefoon: 
0495-563111
Nationale Diner Cadeaukaart Weert De Toerist

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Driesveldlaan 99
6001KC Weert
Telefoon: 
0495539655
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Fletcher Hotel-Restaurant Weert
Adres: 
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon: 
0495587185
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Archie's
Adres: 
Maaspoort 38
6001 BR Weert
Telefoon: 
0495587185
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Caribean