De Smaak van Afrika

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Internationaal
Omschrijving: 

In Hartje Rotterdam in de Goudsesingel is ons Afrikaanse restaurant De Smaak van Afrika gevestigd.
Wij zijn een sfeervol en geliefd restaurant in Rotterdam. Onze bediening is erg vriendelijk en is de hele avond bezig om uw avond perfect te maken.
U kunt bij ons terecht met uw dinercheque om te genieten van heerlijke smaakvolle Afrikaanse gerechten en lekkernijen. Ons restaurant is geschikt voor zowel jong als oud om de verschillende Afrikaanse gerechten en lekkernijen te ontdekken.

In ons restaurant hebben wij verschillende Afrikaanse gerechten uit West- en Oost-Afrika en verder beschikken wij ook over traditionele Afrikaanse gerechten. Ook hebben wij een Afrikaanse safari proeverij dat bestaat uit verschillende traditionele gerechten voor één of twee personen. Voor de bezoekers die een voorkeur hebben voor een gerecht met alleen groentes hebben wij een vegetarische schotel waarbij u ook zeker gebruik kunt maken van uw dinercheque.
Ons Ethiopische specialiteit de Enjera wordt bij een aantal van onze gerechten geserveerd. De Enjera is een traditionele pannenkoek uit Ethiopië die bestaat uit tarwe of teff. De Enjera wordt geserveerd bij verschillende Afrikaanse gerechten of bij de vegetarische schotel. Deze combinaties zullen heerlijk combineren en uw smaak verrijken. Verder zult u bij onze Afrikaanse tafel niet met mes en vork eten, maar kunt u heerlijk genieten van de gerechten door ze met uw handen te eten.

Kom bij ons gezellig dineren of borrelen met uw dinercheque. U kunt bij ons altijd langskomen tussen 17:00 en 22:00 met een groep of romantisch met zijn twee. U kunt natuurlijk ook altijd alleen bij ons langskomen en ook dan zal onze bediening uw bezoek perfect laten verlopen!

Contactgegevens:

De Smaak van Afrika
Goudsesingel 342A
3011KL Rotterdam
Telefoon: 
0102135566
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam De Smaak van Afrika

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Goudsesingel 260
3011KG Rotterdam
Telefoon: 
010-8412228
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Evergreen Veggies

Light of India

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Goudsesingel 256
3011 KG Rotterdam
Telefoon: 
010-4141777
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Light of India
Adres: 
Meent 81
3011 JG Rotterdam
Telefoon: 
010-4148467
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Napoli