De Saeck

Breda (NB)
Soort keuken: 
Biologisch and Mediterraans
Omschrijving: 

Restaurant De Saeck is van de vele horecagelegenheden in het Ginneken in Breda. Deze buurt heeft een bourgondische sfeer en staat bekend als het culinaire hart van de stad. Bij Restaurant De Saeck kunt u van dinsdag tot en met zondag aanschuiven voor een heerlijke Mediterraanse maaltijd. Ze accepteren ook uw Dinercheque.

Laat u zich graag verassen door smaakcombinaties waar u nog niet eerder aan had gedacht? Dan bent u bij Restaurant De Saeck aan het goede adres. De eigenaar heeft voor zijn carrière als kok de hele wereld rondgereisd, waar hij smaken en eetgewoonten van over de hele wereld heeft leren kennen. Bestel met uw Dinercheque een uniek driegangendiner voor €45. Afhankelijk van uw voorkeur, kiest u een voorgerecht, hoofdgerecht en een tussengerecht of dessert. Het is ook mogelijk om voor een verassingsmenu te kiezen, waarbij uw lot in de handen van de chef wordt gelegd. Heeft u speciale dieetwensen? Hier kan altijd rekening mee gehouden worden. Achterin het restaurant bevindt zich een prachtige serre, waar u bij lekker weer met open dak kunt dineren. Kom helemaal tot rust in dit fijne restaurant met uw Dinercheque.

Restaurant De Seack werkt uitsluitend met duurzame en biologische producten. Dit is lekker en gezond!  U zult echt het verschil merken in smaak. De meeste producten (vlees, groenten, wijn, ijs, kaas) zijn geproduceerd door lokale ondernemers in de regio. Zo weet de chef zeker dat zijn producten van hoge kwaliteit zijn. Kom dus snel langs met uw Dinercheque voor een eerlijke en smaakvolle maaltijd!

Contactgegevens:

De Saeck
Ginnekenweg 262
4835 NK Breda
Telefoon: 
0765654095
Nationale Diner Cadeaukaart Breda De Saeck

Meer restaurants in de buurt

Gaudim

Breda
Spaans
Adres: 
Kloosterplein 5
4811GN Breda
Telefoon: 
0765219871
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Gaudim
Adres: 
Speelhuislaan 150
4815CJ Breda
Telefoon: 
0763034838
Nationale Diner Cadeaukaart Breda De Veestallen
Adres: 
Wilhelminastraat 23
4818 SB Breda
Telefoon: 
0765224124
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Restaurant Hemels