De Poort van Assen

Assen (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De Poort van Assen is een gezellig en sfeervol theater restaurant aan de rand van het centrum van Assen. Ook hier kunt u uw Dinercheque besteden en daar zult u zeker geen spijt van krijgen! Reinder en Marja Berends zijn uw gastheer en gastvrouw en doen er samen met het gehele team alles aan om het u naar uw zin te maken. De keukenbrigade verrast u keer op keer met heerlijke culinaire gerechten, uitsluitend bereid van dagverse producten van de beste leveranciers.

De Poort van Assen is gelegen pal naast theater De Nieuwe Kolk. Het restaurant is dus een ideaal uitgangspunt om voor uw bezoek aan het theater of de bioscoop uw avond culinair te beginnen. Als u van tevoren reserveert kunnen wij voor u het speciale theatermenu serveren; een heerlijk maandelijks wisselend driegangenmenu. U bent dan altijd op tijd aanwezig voor de voorstelling!

Naast het theatermenu zijn er ook andere speciale menu’s bij De Poort van Assen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een drie- of viergangen verrassingsmenu, samengesteld door de chef. Wanneer u niet kunt kiezen, is er speciaal voor u het proeverij menu, met vier kleine gerechtjes per gang. Onze keuken maakt alles zelf, waardoor wij bijna alle gerechten kunnen aanpassen aan speciale dieetwensen!

Ons restaurant is sfeervol en eigentijds ingericht. Kijkt u om een idee te krijgen eens op onze uitgebreide site. Daar vindt u foto’s van ons restaurant, maar ook bijvoorbeeld de menukaart.

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen! Met ons gehele team staan wij alle dagen van de week klaar om u een fantastische lunch of diner te bezorgen. Neem ook uw Dinercheque mee!

Contactgegevens:

De Poort van Assen
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Telefoon: 
0592-331309
Nationale Diner Cadeaukaart Assen De Poort van Assen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Mercuriusplein 108
9401 DM Assen
Telefoon: 
0592308990
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Bakker Bart Assen

Restaurant Noya

Assen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kruisstraat 1B
9401 JJ Assen
Telefoon: 
0592330828
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Restaurant Noya
Adres: 
Brink 18
9401 HT Assen
Telefoon: 
0592202408
Nationale Diner Cadeaukaart Assen Brasserie De Kroon