De Pannenkoek Enschede

Enschede (OV)
Soort keuken: 
Pannenkoeken
Omschrijving: 

Aan de Korte Haaksbergerstraat in het gezellige Enschede vindt u restaurant De Pannenkoek. Door de centrale ligging in de binnenstad en de goede kwaliteit van de pannenkoeken is dit het pannenkoekenrestaurant waar de mensen uit Enschede naartoe komen voor een lekkere lunch of maaltijd. U kunt bij De Pannenkoek het gehele jaar door met uw dinercheque terecht voor de beste ambachtelijke pannenkoeken. ’s Middags tijdens de lunch, of ’s Avonds tijdens het diner kunt u kiezen uit een zeer ruim aanbod van verschillende rijkelijk belegde pannenkoeken. Binnen in het restaurant zit u knus met vrienden of familie, en in de warme maanden kunt u ook op het terras aan de voorkant van het restaurant genieten van lekkere pannenkoeken of een drankje.

De pannenkoeken die bij restaurant De Pannenkoek in Enschede worden gebakken zijn niet zomaar pannenkoeken. De pannenkoeken mixen komen namelijk van molenaar Bastiaan Bökkers, die erom bekend staat de beste pannenkoekenmixen op ambachtelijke wijze te vervaardigen. Er wordt dan ook uitsluitend gewerkt met de allerbeste geselecteerde Nederlandse tarwe. Dit zorgt ervoor dat u met uw dinercheque kunt genieten van de lekkerste en meest malse pannenkoeken. Deze pannenkoeken hebben zelfs de prijs voor beste pannenkoek van Overijssel gewonnen bij het NK pannenkoeken bakken in 2015.

Wilt u zelf komen genieten van deze prijswinnende pannenkoeken? Breng dan snel een bezoek aan restaurant De Pannenkoek in Enschede. Uw dinercheque is minstens net zo welkom als u zelf, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek aan het restaurant!

Contactgegevens:

De Pannenkoek Enschede
Korte Haaksbergerstraat 11
7511 JV Enschede
Telefoon: 
0532032012
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede De Pannenkoek Enschede

Meer restaurants in de buurt

De Ouwe Compagnie

Enschede
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Walstraat 39
7511GG Enschede
Telefoon: 
0534308160
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede De Ouwe Compagnie
Adres: 
Korte Haaksbergerstraat 13
7511JV Enschede
Telefoon: 
0534314050
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Grieks Restaurant Rhodos

Restaurant Steakhouse Goodys

Enschede
Afhalen and Steakhouse
Adres: 
Marktstraat 2
7511 GD Enschede
Telefoon: 
053-4361006
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Restaurant Steakhouse Goodys