De Oringer Marke

Odoorn (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque genieten van rust, gastvrijheid en gezelligheid? Dat kan bij de Oringer Marke, gelegen in het hart van het Drentse dorp Odoorn. De Oringer Marke is een ideaal uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten, door de ligging midden in de prachtige Drentse natuur. Op slechts zeven kilometer afstand van Odoorn ligt Emmen, met zijn beroemde dierenpark.

De Oringer Marke is zowel een hotel, als een gezellig brasserie/restaurant. Dagelijks is hier de keuken geopend van 12:00 tot 20:00. U kunt in de middag gezellig langskomen voor bijvoorbeeld een kop koffie met gebak of een gezellige borrel. Echter kunt u hier ook genieten van een uitgebreide lunch met internationale en regionale specialiteiten.

Op de dinerkaart van de Oringer Marke vindt u diverse heerlijke gerechten. Het koksteam werkt met uitsluitend dagverse producten. U kunt uw menu a la carte samenstellen, maar u kunt zich ook door de expertise van de chef en het seizoen laten inspireren. De chef kok heeft namelijk een speciaal drie gangen seizoensdiner samengesteld. Voor de kleintjes zijn er speciale kindermenu’s die zonder twijfel in de smaak zullen vallen. Ook met grote groepen kunt u hier terecht; informeert u eens naar de vele mogelijkheden. Naast de gerechten, zijn er namelijk ook uitgebreide buffetten en koffietafels mogelijk.

Na uw diner kunt u bij de Oringer Marke nog lekker nagenieten in de comfortabele lounge. Op warme dagen is het mogelijk om op het terras te zitten. Mogelijkheden te over! U kunt zelfs uw diner combineren met bowlen en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen. Komt u snel eens langs met uw Dinercheque?

 

Contactgegevens:

De Oringer Marke
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon: 
0591519000
Nationale Diner Cadeaukaart Odoorn De Oringer Marke

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdweg 41
7871 TC Klijndijk
Telefoon: 
0591-580035
Nationale Diner Cadeaukaart Klijndijk Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Toby's Steakhouse

Exloo
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 65
7875 AB Exloo
Telefoon: 
0591859481
Nationale Diner Cadeaukaart Exloo Toby's Steakhouse
Adres: 
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon: 
0591519000
Nationale Diner Cadeaukaart Odoorn De Oringer Marke & Stee