De Nieuwe Melkfabriek

Elahuizen (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het tussen de Friese meren gelegen restaurant De Nieuwe Melkfabriek, daar kunt u heerlijk genieten. Dit kan voor u dé perfecte plek zijn om uw Dinercheque te besteden. De Fluessen ligt aan de voeten van het restaurant en maakt het daarom ook nog eens de perfecte uitvalsbasis na een dagje varen of wandelen.

Eetcafé de Nieuwe Melkfabriek laat zich  onderscheiden door de gezellige en sfeervolle inrichting en de ongedwongen sfeer die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. U kunt bij ons aanschuiven voor een lekker kopje koffie met zelfgemaakt gebak, een gevarieerde lunch of een puur diner. Ons restaurant staat ook voor u klaar om uw feest, meeting of vergadering volledig te verzorgen. Mocht u een feestje, partijtje of ander feestelijkheden hebben dan kunt u bij ons ook perfect terecht. De Nieuwe Melkfabriek laat zich kenmerken door lekker gezellig en goed eten en drinken.  In ons restaurant werken we bijna alleen maar met seizoensgebonden producten. Hierbij kunt u denken aan asperges, lekkere aardbeien, courgettes en spinazie. Ook krijgt u bij De Nieuwe Melkfabriek voornamelijk dagverse producten op uw bord. Kom langs met uw Dinercheque en geniet van de meest heerlijke dagverse producten. Het hele jaar door bieden we u ook heerlijke snacks en daghappen die u ook nog eens makkelijk af kunt halen. Ook hebben wij voor u ook heerlijk ijs afkomstig van de Ijsboerderij  De Buterkamp.

Komt u snel een keer langs met uw dinercheque? Dit is zeker geen plek die u aan u voorbij moet laten gaan. Hopelijk tot snel!

Geopend van 03-10-2016, open vrijdag t/m zondag van 17.00 tot 23.00.

Dit tot 5 december, van 5 december tot 12 januari zijn we helemaal gesloten.

Contactgegevens:

De Nieuwe Melkfabriek
Mardyk 13C
8581KG Elahuizen
Telefoon: 
0638427700
Nationale Diner Cadeaukaart Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorstreek 120
8556XV Sloten
Telefoon: 
0514531270
Nationale Diner Cadeaukaart Sloten Restaurant Zeven Wouden
Adres: 
Galamagracht 2
8651 EB IJlst
Telefoon: 
0515-531315
Nationale Diner Cadeaukaart IJlst Restaurant Het Wapen van IJlst

De Pleats

Woudsend
A la carte
Adres: 
Waechswal 2
8551 NL Woudsend
Telefoon: 
0514-591604
Nationale Diner Cadeaukaart Woudsend De Pleats