De Markies

Wijchen (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Indien u op zoek bent naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinercheque in de gemeente Wijchen dan hebben wij nu voor u hét aanbod. U kunt vanaf nu met uw dinercheque namelijk komen genieten van de gastvrijheid en heerlijke keuken van restaurant De Markies in Alverna. Alverna is gelegen in een prachtige omgeving met de mooiste natuur, zo kunt u uw bezoek aan De Markies combineren met een lekker dagje uit; wandelen of fietsen bijvoorbeeld, of juist cultuur snuiven in het dorpje en de omliggende plaatsen. In de zomermaanden kunt u ook plaatsnemen op het gezellige terras, waar u kunt genieten van een drankje en een broodje of een portie bitterballen en lekkere kom soep. Ook de heerlijke appeltaart die is gemaakt door de eigenaar van restaurant de Markies: Paul Jeurissen.

U kunt bij restaurant De Markies á la carte komen eten, waarbij u ruime keuze heeft uit een gevarieerd aanbod aan gerechten. Daarnaast biedt het restaurant een proeverij aan van seizoensgebonden hapjes, en is er iedere maand een speciaal maandmenu verkrijgbaar. Met een groep tot 24 personen kunt u bij De Markies een besloten diner houden in de Eetkamer, een apart gedeelte van het restaurant. Vraag vooral aan de bediening naar alle mogelijkheden die het restaurant biedt, zij helpen u uiteraard graag.

De koks en bediening van De Markies heten u van harte welkom in hun Restaurant De Markies, en zullen ervoor zorgen dat het u tijdens uw bezoek aan niets ontbreekt! Ook uw dinercheque is van harte welkom, dus vergeet deze niet.

Contactgegevens:

De Markies
Graafseweg 600
6603 CM Wijchen
Telefoon: 
0246413905
Nationale Diner Cadeaukaart Wijchen De Markies

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Spoorstraat 22
6602AZ Wijchen
Telefoon: 
0246756259
Nationale Diner Cadeaukaart Wijchen Lunch en Diner Café Lieve Sophie
Adres: 
Kasteellaan 3
6603 DA Wijchen
Telefoon: 
0246450612
Nationale Diner Cadeaukaart Wijchen Restaurant Difference
Adres: 
Touwslagersbaan 18
6602 AK Wijchen
Telefoon: 
0246421349
Nationale Diner Cadeaukaart Wijchen Bakker Bart Wijchen