De Liefde Doesburg

Doesburg (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Geachte gast, onze kerstarrangementen kunnen niet met Diner Cadeau worden voldaan.

In Doesburg kunt u met uw Dinercheque dineren op het meest romantische plein van de stad. In het centrum van het fraaie Doesburg is namelijk Restaurant De Liefde gevestigd. Met uw Dinercheque een avondje uit bij De Liefde is dan ook een hele ervaring. Naast natuurlijk romantiek staat de Liefde ook voor overheerlijk eten en drinken, gastvrijheid en een flinke lading vakmanschap. Het intieme en mooie interieur is natuurlijk ook toegespitst op de romantiek en het geheel komt dan ook heel liefelijk over. De juiste ambiance is dan natuurlijk ook erg belangrijk voor ons bij De Liefde. Het is niet voor niets de naam van het restaurant natuurlijk. Uiteindelijk vloeien onze horeca-ideeën en initiatieven voort uit onze liefde voor het vak en ook voor de mens. Met uw Dinercheque kunt u bij ons dan ook heerlijk romantisch dineren. Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een gezellig high-tea. Waar u ook voor langskomt met uw Dinercheque, onze kaart bevat een groot aantal verrassende en spannende gerechten.

De verrassingen beginnen al bij de namen van onze gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Hartstocht’ of ‘Selene’s affectie’ als voorgerecht? Vervolg uw avond met tussengerecht ‘Jocaste’s tederheid’ en kies bijvoorbeeld als hoofdgerecht voor ‘Aphrodite’s scharrel’. Veel klassieke liefdesinvloeden dus. Een avondje geschiedenisles in de liefde is niet uitgesloten in ons restaurant. Onze prijswinnende mosterdsoep, gemaakt van ambachtelijke Doesburgse mosterd, verdient een speciale vermelding. Zeker het proberen waard.

Kom gezellig en intiem bij ons dineren met uw Dinercheque. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

Contactgegevens:

De Liefde Doesburg
Philip Gastelaarsstraat 5A
6981 BH Doesburg
Telefoon: 
0313-659707
Nationale Diner Cadeaukaart Doesburg De Liefde Doesburg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Roggestraat 4
6981 BK Doesburg
Telefoon: 
0313-477069
Nationale Diner Cadeaukaart Doesburg Caldo e Freddo
Adres: 
De Muggenwaard 16
6988BX Lathum
Telefoon: 
0313631620
Nationale Diner Cadeaukaart Lathum Grand Café De Bolder
Adres: 
Callunaplein 75
6951CN Dieren
Telefoon: 
0313844080
Nationale Diner Cadeaukaart Dieren La Luna