De Kromme Hoek

Scherpenzeel (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij De Kromme Hoek in de Gelderse gemeente Scherpenzeel kunt u in ruil voor uw Dinercheque terecht voor koffie, lunch, diner en nog veel meer. De toegankelijke menukaart kenmerkt zich door de kwalitatief uitstekende gerechten en vriendelijke prijzen. Want bij De Kromme Hoek is iedereen welkom voor een lekker hapje en drankje in een gemoedelijke sfeer. Ze hebben ook een fijn terras op het zuiden, waardoor u letterlijk in het zonnetje wordt gezet! Reserveer nu en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Ten eerste is De Kromme Hoek een leuke plek om te gaan lunchen. Ze hebben er niet alleen heerlijke tosti’s, soepen en belegde bollen, maar ook heerlijke gerechten voor de grote trek. Zo kunt u bijvoorbeeld de ‘’Uitsmijter De Kromme Hoek’’ met ham, kaas en rosbief bestellen. Ook in de avond kunt u met uw Dinercheque terecht bij De Kromme Hoek voor een heerlijke maaltijd. De veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u onder andere kalfssukade met andijviestamppot, tournedos van ossenhaas, spareribs, op de huid gebakken zalmfilet en een huisgemaakte vegetarische burger bestellen. Ook beschikken ze over een indrukwekkende wijnkaart met niet alleen een zevental open wijnen, maar ook een aantal wijnen per fles, mousserende wijnen en champagnes.

Bent u een liefhebber van een mooi glaasje wijn? Dan is de High Wine misschien iets voor u. Dan kunt u meerdere wijnen proeven onder het genot van allemaal kleine hapjes. Dit is nog eens een bijzondere manier om uw Dinercheque te besteden! Het team van De Kromme Hoek hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

De Kromme Hoek
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel
Telefoon: 
033-2772759
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel De Kromme Hoek

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Plein 1940 nr 187
3925 JM Scherpenzeel
Telefoon: 
0332854061
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Adres: 
Buursteeg 2
3927EJ Renswoude
Telefoon: 
0850410110
Nationale Diner Cadeaukaart Renswoude Restaurant Grebbelounge (Geen e-vouchers)
Adres: 
Holevoetplein 296
3925 CA Scherpenzeel
Telefoon: 
0332857661
Nationale Diner Cadeaukaart Scherpenzeel Restaurant De kleine Holevoet