de Korenmolen

Maasbommel (GE)
Soort keuken: 
A la carte, Hollands, Lokaal, Lunch and Vegetarisch
Omschrijving: 

U kunt nu exclusief met uw dinercheque gaan dineren bij restaurant De Korenmolen. Dit prachtige restaurant, dat zoals de naam al doet vermoeden is gevestigd in een oude korenmolen, ligt aan de Maasdijk in Maasbommel. Maasbommel is een idyllisch plaatsje in het land van Maas en Waal, waar u nu dus kunt komen genieten van de lekkerste gerechten en de gastvrijheid in de oude, prachtig gerestaureerde molen. Vanwege de ligging in de mooie natuur is restaurant de Korenmolen de ideale plaats om neer te strijken na een lange wandeling of fietstocht en te genieten van een lekker glas wijn bij een frisse salade.

De gerechten die worden geserveerd bij restaurant de korenmolen zijn geïnspireerd door de Hollandse keuken en worden gemaakt met de meest verse ingrediënten, die als het even kan uit de streek afkomstig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld komen proeven van heerlijke asperges met ham en ei, of van een malse tournedos van brandrode runderen. Naast uitgebreid dineren met vrienden of familie kunt u bij restaurant de Korenmolen ook feesten geven, zoals een verjaardag of bruiloftsfeest. Geniet ook van een lekkere lunch of diner na een succesvolle zakelijke bespreking in een van de speciaal hiervoor ingerichte ruimtes.

Bent u benieuwd geworden naar dit rustieke restaurant vol mogelijkheden in het land van Maas en Waal? Kom dan een bezoek brengen aan restaurant De korenmolen in Maasbommel. Uw dinercheque is het gehele jaar welkom dus neem deze ook zeker mee wanneer u een bezoek brengt aan de molen!

Contactgegevens:

de Korenmolen
Bovendijk 6
6627 KT Maasbommel
Telefoon: 
0487542610
Nationale Diner Cadeaukaart Maasbommel de Korenmolen

Meer restaurants in de buurt

Moeke Mooren

Appeltern
A la carte
Adres: 
Blauwe Sluis 1b
6629 KK Appeltern
Telefoon: 
0487541872
Nationale Diner Cadeaukaart Appeltern Moeke Mooren

De Bodega

Oss
A la carte, Afhalen and Lekker Top-500
Adres: 
Heuvel 40
5341CW Oss
Telefoon: 
0412472184
Nationale Diner Cadeaukaart Oss De Bodega

Ristorante Cannavaro

Druten
A la carte
Adres: 
Klepperheide 17
6651 KM Druten
Telefoon: 
0487769041
Nationale Diner Cadeaukaart Druten Ristorante Cannavaro