De Koningshoeve

Klaaswaal (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Hollands
Omschrijving: 

Heeft u wel eens gehoord van restaurant De Koningshoeve? Restaurant De Koningshoeve is sinds 2012 een begrip in Hoeksche Waard en omstreken. U bent er met uw dinercheque het gehele jaar door van harte welkom voor uw zakelijke afspraak, voor een gezellig en smaakvol diner of voor een verfrissende high tea. Restaurant De Koningshoeve is gevestigd in een groot en bijzonder pand, waar veel daglicht naar binnen komt. Dit maakt dat het binnen goed toeven is met uw dinercheque. Wanneer het buiten wat mooier weer is is het ook zeker aan te raden om plaats te nemen op het zonnige terras en daar te genieten van een hapje en een drankje. Gaat u met uw dinercheque uit eten met kinderen? Dat kan bij De Koningshoeve zeer goed. Er zijn leuke activiteiten te doen voor de kids en er is een speciaal kindermenu waar ook gezonde gerechten op staan.

De kinderen kunnen op die manier mee eten met het drie gangen diner, alleen de gerechten en de maat ervan is aangepast aan de kleine gasten. De gerechten die in de keuken van De Koningshoeve worden bereid zijn allemaal vervaardigd van verse ingrediënten. Een groot deel van de ingrediënten is bovendien afkomstig uit de eigen streek. Op het menu vindt u een snoekbaars met tomaat, couscous en rettich, een schol met coquilles, pompoen en zeegroentjes en een konijn met tzatziki, komkommer en dille.

Lijkt de Koningshoeve u een leuk restaurant om te komen lunchen of dineren? Reserveer dan snel een tafel en laat u verassen door de vele mogelijkheden die u bij de Koningshoeve heeft met uw dinercheque!

Contactgegevens:

De Koningshoeve
Botweg 1b
3286LB Klaaswaal
Telefoon: 
0186579397
Nationale Diner Cadeaukaart Klaaswaal De Koningshoeve

Meer restaurants in de buurt

Restaurant 't Land van Wale

Heinenoord
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hofweg 1
3274BK Heinenoord
Telefoon: 
0651201605
Nationale Diner Cadeaukaart Heinenoord Restaurant 't Land van Wale

Het Nieuwe Jagertje

Mijnsheerenland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stougjesdijk 197
3271KC Mijnsheerenland
Telefoon: 
0186622728
Nationale Diner Cadeaukaart Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje

Heeren van Beijerland

Oud-Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Marktplein 2
3261BZ Oud-Beijerland
Telefoon: 
0186640740
Nationale Diner Cadeaukaart Oud-Beijerland Heeren van Beijerland