De Hooibergbar

Hulshorst (GE)
Soort keuken: 
Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

Wilt u graag een leuke avond uit met uw dinercheque, maar wilt u eigenlijk liever gezellig borrelen of in alle rust een aperitief nuttigen in een echte Hollandse, huiselijke en aangename setting, waarbij u even helemaal tot rust kunt komen? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. Dit is vanaf heden namelijk mogelijk bij de Hooibergbar. De Hooibergbar is een ontzettend sfeervol bruin café dat echt doet denken aan een oude herberg. De Hooibergbar is een onderdeel van Apollo Hotel de Beyaerd, wat tot gevolg heeft dat zich in de bar altijd een gezellig gezelschap van zakelijke gasten, buitenlandse gasten en mensen uit de buurt bevindt.

U hoeft namelijk niet in het Apollo Hotel te verblijven om te kunnen genieten van een drankje met uw dinercheque in de Hooibergbar. U bent het gehele jaar door van harte welkom! Ook uw vrienden en collega’s zijn welkom. Zo is de Hooibergbar de ideale plek om weer bij te praten met oude vrienden of om uw collega’s juist even een keer buiten het werk om te spreken. Het barpersoneel tapt voor u de lekkerste biertjes en uiteraard hebben ze veel verschillende dranken op fles in de aanbieding. U kunt bij uw bezoek met uw dinercheque dus zowel gezellig biertjes komen drinken als nippen aan een lekker likeurtje bij de open haard, aan u de keus!

De Hooibergbar heeft namelijk een echte ouderwetse open haard waar met koud weer het vuur heerlijk knispert. Voor deze openhaard staan comfortabele stoelen en banken waarin u het u gemakkelijk kunt maken. Wilt u dit graag zelf eens meemaken? Kom dan langs met uw dinercheque in deze gezellige bar!

Contactgegevens:

De Hooibergbar
Harderwijkerweg 479
8077RJ Hulshorst
Telefoon: 
0341451541
Nationale Diner Cadeaukaart Hulshorst De Hooibergbar

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Harderwijkerweg 479
8077 RJ Hulshorst
Telefoon: 
0341451541
Nationale Diner Cadeaukaart Hulshorst Apollo Hotel de Beyaerd
Adres: 
Randmeerweg 8
8071SH Nunspeet
Telefoon: 
0880708105
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Friends & Bites
Adres: 
Ericaweg 3
8072PV Nunspeet
Telefoon: 
0341258258
Nationale Diner Cadeaukaart Nunspeet Herberg Nuwenspete