De Herberg

Fluitenberg (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De Herberg is een sfeervolle slaap- en eetgelegenheid in het Drentse plaatsje Fluitenberg. Dit is de perfecte uitvalsbasis tijdens een weekendje weg in de natuur. U hoeft overigens niet te blijven slapen om te komen genieten van een overheerlijk culinair diner. Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Bij De Herberg bieden ze u het totaalplaatje: oprechte gastvrijheid, aandacht voor de gast én voor het koken en natuurlijk heerlijke gerechten en wijnen. Reserveer nu en geniet van een onvergetelijk etentje met uw Dinercheque!

Eigenaren Herco en Cynthia nemen u mee in hun culinaire wereld met bijzondere gerechten en bijpassende wijnen. Het zijn horecadieren in hart en nieren! Neem plaats in het sfeervolle restaurant en geniet van het allerbeste dat ze te bieden hebben. De keuken van De Herberg kan het beste omschreven worden als klassiek met moderne invloeden. Bijzonder is dat ze niet werken met een vaste menukaart. Met uw Dinercheque kunt u bijvoorbeeld een verassingsmenu van drie, vier, vijf of zeven gangen bestellen. Chef-kok Herco laat zijn creativiteit op de volle loop en houdt daarbij rekening met de producten die er momenteel op de markt zijn. Maak kennis met de heerlijkste ingrediënten van het seizoen en van lokale leveranciers!

Naast de verassingsmenu’s bieden ze bij De Herberg ook ‘’De Keuken van Arragon’’ arrangementen aan. Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Dit arrangement bestaat uit meerdere gangen, een aperitief, bijpassende wijnen, mineraalwater en koffie met zoetigheden. Dit alles garandeert u een compleet verzorgd diner!

Contactgegevens:

De Herberg
Hoogeveenseweg 27
7934 TD Fluitenberg
Telefoon: 
0528-220730
Nationale Diner Cadeaukaart Fluitenberg De Herberg

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Snackbar Trefcorner Anytime
Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Restaurant t Trefpunt

Van Hollandsche Bodem

Hoogeveen
Buffet and Hollands
Adres: 
Willemskade 7-9
7902AT Hoogeveen
Telefoon: 
0528769076
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogeveen Van Hollandsche Bodem