De Heideroos

Eerbeek (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U bent met uw Dinercheque van harte welkom in ons De Heideroos. Dit sfeervolle restaurant in Eerbeek wordt gekenmerkt door de warme en ongedwongen sfeer, de gastvrije bediening en uiteraard het heerlijke menu. U kunt hier met uw gasten heerlijk lunchen en dineren.

Wij vertellen u altijd graag het verhaal over de herkomst van de naam Heideroos. Begin van de twintigste eeuw was er namelijk een voortvarend man die in dit pand een champignon kwekerij en café begon. Deze man heette wonderbaarlijk genoeg Roos en omdat het pand indertijd omgeven was door heidevelden besloot hij zijn naam hiermee te combineren. Vandaag de dag wordt café De Heideroos gerund door Marcel Gardenbroek. Hij en zijn team hebben kwaliteit en gastvrijheid voorop staan in dit veelzijdige bedrijf met niet alleen een restaurant, maar ook een partycentrum. Hier worden feesten, vergaderingen, groepsarrangementen en diverse andere activiteiten georganiseerd. Daarnaast heeft De Heideroos een sfeervol zonneterras.

De chefkoks en hun keukenbrigade in het restaurant zullen u verrassen met onze kwalitatief verbluffende à la carte gerechten. Deze hebben de traditionele Nederlands/Franse keuken als basis en wisselen elk half jaar met het seizoen mee. Ook hebben wij altijd seizoensgebonden heerlijkheden zoals wild, asperges of mosselen. Ook kunt u gebruik maken onze unieke actie op woensdag, donder en vrijdag. U kunt dan onbeperkt genieten van diverse hoofdgerechten voor slechts €15,-.

U hoeft zich met kinderen geen zorgen te maken. Deze kunnen zich uren vermaken in de speciaal ingerichte speelkamer met speelgoed, puzzels en leuke filmpjes. U kunt ondertussen rustig genieten van uw diner.

Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen?

Contactgegevens:

De Heideroos
Harderwijkerweg 28
6961 GE Eerbeek
Telefoon: 
0313-651253
Nationale Diner Cadeaukaart Eerbeek De Heideroos

Meer restaurants in de buurt

Kafe Kieveen

Loenen
A la carte
Adres: 
Hoofdweg 92
7371AK Loenen
Telefoon: 
0555051725
Nationale Diner Cadeaukaart Loenen Kafe Kieveen

Serre Restaurant

Brummen
Internationaal and Kasteel
Adres: 
Eerbeekseweg 6
6971LB Brummen
Telefoon: 
0575-569999
Nationale Diner Cadeaukaart Brummen Serre Restaurant

Kasteel Engelenburg

Brummen
Internationaal, Kasteel and Lekker Top-500
Adres: 
Eerbeekseweg 6
6971LB Brummen
Telefoon: 
0575-569999
Nationale Diner Cadeaukaart Brummen Kasteel Engelenburg