In de Groene Jager

Barchem (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In de Achterhoek in Barchem kunt u met uw Dinercheque op gemoedelijke wijze genieten van een hapje en een drankje in Hotel-Restaurant In de Groene Jager. Dit Hotel-Restaurant ligt op een mooie plek, centraal in de Achterhoek, omgeven door natuur en allerlei gezellige dorpjes. Ons Hotel-Restaurant vormt een prima beginplek voor een aantal mooie wandel- of fietstochten in de omgeving. Verken bijvoorbeeld de Kastelenroute, die langs 8 kastelen in de buurt gaat. In de Groene Jager is een gemoedelijk en kleinschalig café, restaurant en hotel ineen. Van oudsher, sinds zo ongeveer 1860 toen er al een hotel huisde in het gebouw, heeft In de Groene Jager een functie als lokale ontmoetingsplek. Dit kan in ieder geval deels de gemoedelijke en gezellige sfeer verklaren. De fijne leestafel en het biljart zijn misschien een ander deel van de verklaring. In 1966 is In de Groene Jager overgenomen door de huidige eigenaars, die toen gemoedelijkheid, kleinschaligheid en rust voor ogen hadden voor In de Groene Jager. Deze kernwaarden komen nog altijd tot uiting. Het gastvrije personeel  en de gezellige inrichting helpen zeker mee.

De menukaart doet dat zeker ook. Deze haalt veel inspiratie uit de streek en bevat dus een groot aantal streekgerechten. Sliertjessloep, gebraden vlees en griesmeelpudding zijn een kleine greep uit het aanbod. Een actieve dag in de Achterhoekse buitenlucht kunt u dus op gezellige en smakelijke wijze afsluiten bij In de Groene Jager.

Neem uw Dinercheque mee naar de Achterhoek en kom gezellig langs bij In de Groene Jager. Wij bieden typisch Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langskomt!

Contactgegevens:

In de Groene Jager
Ruurloseweg 2
7244 AV Barchem
Telefoon: 
0573-441201
Nationale Diner Cadeaukaart Barchem In de Groene Jager

Meer restaurants in de buurt

Hotel Hof van Gelre

Lochem
A la carte and Frans
Adres: 
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem
Telefoon: 
0573-253351
Nationale Diner Cadeaukaart Lochem Hotel Hof van Gelre

Restaurant Hof van Gelre

Lochem
A la carte and Frans
Adres: 
Nieuweweg 38
7241 EW Lochem
Telefoon: 
0573-253351
Nationale Diner Cadeaukaart Lochem Restaurant Hof van Gelre
Adres: 
Zwiepseweg 157
7241PT Lochem
Telefoon: 
+31573745002
Nationale Diner Cadeaukaart Lochem Restaurant de Witte Wieven