De Eetkamer Scheveningen

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wanneer u uit eten wilt in Scheveningen met uw dinercheque, dan is Restaurant de Eetkamer van Scheveningen een echte aanrader. De sfeer van de kust ziet men terug in het interieur. Een mooie houten bar en foto’s en tekeningen van oude schepen sieren de ruimte, die verder eenvoudig is ingericht. Het doel van het tem van de Eetkamer van Scheveningen is dat u zich er bij een bezoek aan het Restaurant met uw dinercheque thuis voelt en een ontspannen avond heeft zonder al te veel poespas. Een warm en huiselijk gevoel aan de kust, dat is het idee.

Zoals valt te verwachten van een restaurant in Scheveningen, staan er lekkere visgerechten op het menu. Probeer de gebakken zeebaars of kabeljouwrugfilet, of geniet van een lekker stuk zalmfilet van de black-egg barbecue. Ook voor de vleesliefhebber staat er genoeg op de kaart. Wat dacht u van een parelhoen sous vide of een gekonfijte eendenbout. Geen zin in vlees of vis? Dan zijn de bietenrisotto koekjes met pompoen, truffel en groene asperge wellicht de keus voor u. U kunt losse gerechten bestellen, maar ook een menu met desgewenst bijpassende wijnen waar de bediening u graag over adviseert. Als nagerecht zijn er verscheidene zoete opties of een kaasplankje met vijgen en balsamicoazijnsiroop te verkrijgen.

Wilt u genieten van een ontspannen, huiselijk gevoel en heerlijk eten in Scheveningen, kom dan langs bij de Eetkamer van Scheveningen met uw dinercheque.

Contactgegevens:

De Eetkamer Scheveningen
Marcelisstraat 255 A
2586RV Scheveningen
Telefoon: 
0703226233
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen De Eetkamer Scheveningen

Meer restaurants in de buurt

De Maatschappij eetcafe

Scheveningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Keizerstraat 67
2584BC Scheveningen
Telefoon: 
0703502683
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen De Maatschappij eetcafe

Nik's

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Keizerstraat 49
2584 BB Den Haag
Telefoon: 
0702195056
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Nik's

DUMPLING BAR -JA!

Den Haag
A la carte, Afhalen and Aziatisch
Adres: 
Renbaanstraat 1
2586 EW Den Haag
Telefoon: 
0703557966
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag DUMPLING BAR -JA!