De Burcht

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij Café Restaurant de Burcht in Den Haag staan gezelligheid, gastvrijheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Een plek waar u betaalbaar kunt eten met uw dinercheque. Het interieur van de bar en het restaurant stralen warmte en een ontspannen sfeer uit, en in de zomermaanden kunt u eten en borrelen op het terras, dat maar liefst tot 1 oktober geopend is. Eigenaars Ilja en Bas en chef-kok Pieter zullen alles in het werk stellen om uw avondje uit met uw dinercheque tot een succes te maken. 

Café Restaurant de Burcht kenmerkt zich door de hoogstaande kwaliteit van de gerechten voor een betaalbare prijs. Voor zowel de vleesliefhebber, visliefhebber als vegetariër zijn er unieke gerechten in de aanbieding. Omdat de kaart elke drie maanden wisselt, zijn er elke keer weer nieuwe gerechten om uit te proberen. Indien u met een gezelschap bent kunt u op afspraak ook lunchen bij de Burcht. De mogelijkheden variëren tussen een eenvoudige broodlunch tot een luxe 4 gangen lunch menu vanaf 15 personen. Op maandagavond is het bij Café Restaurant De Burcht ‘makkelijke maandag’. U kunt dan het gerecht van de dag bestellen voor maar €7,50. Elke week is er een ander gerecht aan de beurt en op de website kunt u zien welke maaltijd er deze maandag voor u klaar staat!

Dus heeft u een romantisch diner op de planning staan, een avondje uit met het hele gezin of juist een zakelijke lunch voor een grote groep, bij Cafe Restaurant De Burcht in Den Haag kunt u altijd terecht voor een geheel verzorgde middag of avond met uw dinercheque.

Contactgegevens:

De Burcht
Lijsterbesplein 2
2563KX Den Haag
Telefoon: 
0703450003
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag De Burcht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Vlierboomstraat 603
2564JH Den Haag
Telefoon: 
070-7801489
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Lunchroom Op de Hoek

La Pomme & 112 Spare Ribs

Den Haag
A la carte, Grill and Kiprestaurant
Adres: 
Appelstraat 112
2564EJ Den Haag
Telefoon: 
0703239933
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag La Pomme & 112 Spare Ribs

Palembang

Den Haag
A la carte and Indonesisch
Adres: 
Thomsonlaan 17
2565KX Den Haag
Telefoon: 
0703653881
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Palembang