De 2 Bourgondiërs

Hilvarenbeek (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het landelijke Hilvarenbeek vindt u een café-restaurant waar u heerlijk ontspannen kunt neerstrijken na een sportieve wandeling, fietstocht of dagje in safaripark de Beekse Bergen. De 2 Bourgondiërs is hét café-restaurant bij uitstek om uw Dinercheque te gebruiken voor een verrukkelijke (zakelijke) lunch, borrel of diner. Eigenaren Nicolle en Arnoud Derks heten u van harte welkom!

Bij de 2 Bourgondiërs eet u zonder overbodige poespas. Gewoon, lekker eten in een gemoedelijke omgeving. De menukaart van het restaurant biedt voor ieder wat wils. Ruil uw Dinercheque bijvoorbeeld in voor een overheerlijk broodje met in ketjap gemarineerde beefreepjes met paprika, champignons en uitjes. Of ga ’s avonds voor een mixed grill van Ierse runderbiefstuk, varkenshaas en kalkoenoester geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus. Sluit uw diner af met een heerlijke crème brûlée of huisgemaakte vlaflip en uw avond is compleet! Ook voor een geheel verzorgde High Tea kunt u bij de 2 Bourgondiërs terecht. U krijgt dan een glaasje prosecco als welkomstdrankje, een soepje vooraf, diverse zoete en hartige broodjes en wraps, een heerlijk dessert na en u kunt uiteraard zoveel thee drinken als u wilt!

Geeft u een feestje? Ook daarvoor bent u bij de 2 Bourgondiërs aan het juiste adres. Van een borrel met hapjes, personeelsfeest met buffet of bruiloft met diner, receptie en feestavond; het kan allemaal! Erg fijn is de gratis parkeergelegenheid, zodat al uw vrienden en familie hun auto makkelijk kwijt kunnen. Laat u door het gastvrije personeel in de watten en beleef een onvergetelijke dag! Vergeet uw Dinercheque niet.    

Contactgegevens:

De 2 Bourgondiërs
Tilburgseweg 51
5081 NG Hilvarenbeek
Telefoon: 
0135353537
Nationale Diner Cadeaukaart Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs

Meer restaurants in de buurt

Kolektivo

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Trouwlaan 189
5021WG Tilburg
Telefoon: 
0138229949
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Kolektivo
Adres: 
Doctor Deelenlaan 10
5042 AD Tilburg
Telefoon: 
0134636335
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant Tilburg de Postelse Hoeve

Villa Pastorie

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoevenseweg 2
5017 AE Tilburg
Telefoon: 
0132119040
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Villa Pastorie