Dabka Libanees Restaurant

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Waar vroeger de schepen naar verre, onbekende oorden zeilden om vele maanden later terug te keren met opwindende specerijen en kostbare handelswaar is nu het unieke restaurant Dabka gelegen. Namelijk aan de Oudezijds Kolk in het hart van Amsterdam. Een van die verre oorden was Libanon. De handel met Libanon verstevigde het contact tussen het Midden-Oosten en Europa en nu doet Dabka op geheel eigen wijze recht aan deze geschiedenis. U bent hier met uw Dinercheque uitgenodigd voor een geheel nieuwe kennismaking met de rijke cultuur en de veelzijdige keuken van het mooie Libanon.

Dagelijks bent u vanaf 12 uur welkom bij Dabka voor een hapje en een drankje. Haast hoeft u niet te hebben, want het restaurant blijft tot 11 uur ’s avonds geopend. Naast heerlijk eten en drinken kunt u bij Dabka ook genieten van een heleboel gezelligheid. Niet voor niets is het restaurant vernoemd naar de Dabke, een traditionele Libanese dans. Deze dans wordt veel gedanst op bruiloft, maar u hoeft niet te schrikken als er ineens live een demonstratie wordt gegeven.

De passie die Dabka heeft voor de Libanese tradities ziet u ook terug in de menukaart. Deze staat vol met traditionele Libanese voor-, hoofd- en nagerechten. Er zijn heerlijke vleesgerechten van de grill, pittig gekruide visgerechten en overheerlijke vegetarische gerechten. Vooraf kunt u zich tegoed doen aan een huisgemaakte soep of vers gebakken Libanees brood. Klassiekers zoals baba ganoug en humous zijn er in overvloed te bestellen. U kunt bijvoorbeeld ook een mix kiezen waarbij u vele kleine verschillende gerechten krijgt.

U bent met uw Dinercheque van harte uitgenodigd bij Libanees Restaurant Dabka. Tot snel!

Contactgegevens:

Dabka Libanees Restaurant
Oudezijdskolk 69
1012 AL Amsterdam
Telefoon: 
020-4200111
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Dabka Libanees Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Zeedijk 19
1012 AN Amsterdam
Telefoon: 
0206250640
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Melkmeisje

Next Level Surinaamse Broodjes

Amsterdam
A la carte, Afhalen and Surinaams
Adres: 
Buikslotermeerplein
1025 XL Amsterdam
Telefoon: 
0623551449
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Next Level Surinaamse Broodjes

Rabaab Restaurant

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Indiaas and Indonesisch
Adres: 
Geldersekade 23
1011 EJ Amsterdam
Telefoon: 
0204205225
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Rabaab Restaurant