Cuisinerie Mensinge

Roden (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Biologisch
Omschrijving: 

Heeft u er wel eens aan gedacht om met de dinercheque die u cadeau heeft gekregen een bezoek te brengen bij een sfeervol biologisch restaurant op een natuurrijke plek in Roden? Aan de Mensingheweg 1 ligt op een mooie locatie een zeer leuk biologisch restaurant waar u met uw dinercheque van harte welkom bent. Het restaurant waar het om gaat heet Cuisinerie Mensinge en is gevestigd in een mooi vrijstaand pand. Dit pand wordt omringd door het groen en is lopend te bereiken via een stenen paadje. Het eerste wat in het oog springt wanneer u aan komt lopen is het gezellige terras. Met mooi weer kunt u daar goed vertoeven in de zon met een verfrissend drankje en een lekker hapje.

Met uw dinercheque heeft u bij Cuisinerie Mensinge verschillende mogelijkheden. U kunt in de brasserie of buiten op het terras genieten van een biologische lunch of high tea, die beiden zijn vervaardigd van verse, ambachtelijke ingrediënten. Deze ingrediënten komen bovendien voor zover dat kan uit de regio en daarmee worden voor u gezonde en smaakvolle gerechten op tafel getoverd, terwijl tegelijkertijd de lokale economie wordt gestimuleerd. Wanneer u gedurende de avond wilt komen dineren bij Cuisinerie Mensinge dan kan dat in de prachtig gerenoveerde paardenstallen. Als het heel druk is, kunt u bovendien eten in de Brasserie. Bij Mensinge wordt voor het diner gewerkt met een verassingsmenu van de chef.

Wilt u graag de mogelijkheden bij dit leuke biologische restaurant zelf gaan ontdekken? Reserveer dan een tafel met uw dinercheque en kom even helemaal tot rust op deze mooie en natuurrijke locatie.

Contactgegevens:

Cuisinerie Mensinge
Mensingheweg 1
9301 KA Roden
Telefoon: 
050-5013149
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Cuisinerie Mensinge

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon: 
0505019192
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Het Wapen van Drenthe
Adres: 
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon: 
0594696374
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Grande Pizzeria Ristorante
Adres: 
Tolberterstraat 13
9351BB Leek
Telefoon: 
0594512353
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Eetcafé Cliché