Cosy By Mandy

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Ga snel met uw dinercheque naar Cosy By Mandy! Het is gevestigd aan de Leidsekruisstraat in Amsterdam. Een fijne plek in een fijne omgeving! Het is een chique en gezellig restaurant waar u altijd uitstekend geholpen wordt. De recensies van Cosy By Mandy zijn heel goed. Gasten zijn tevreden over het lekkere en uitgebreide eten, maar ook over de verzorging van het restaurant en de vrolijke en lieve gastvrouw Mandy. In het restaurant vindt u een combinatie van moderne en klassieke banken en gekleurde muren die de zaak een bijzondere sfeer geven. U zult zich bij de eerste stap die u binnen zet al gerust voelen. Dit komt doordat u een gastvrij onthaal krijgt. Uw gehele bezoek kunt u terecht bij de bediening. Ook als u vragen heeft over bepaalde gerechten of dranken.

Bij Cosy By Mandy kunt u voor verschillende gelegenheden terecht, namelijk breakfast, lunch en high tea. De kwaliteit van het eten dat u krijgt is uitstekend. De gerechten worden namelijk elke dag zorgvuldig bereid met de beste producten en ingrediënten. Heerlijke hamburgers, salades of sandwiches, alles zal een verrijking van smaak in uw mond zijn! Ook bied Cosy By Mandy u verschillende dranken aan voor w dinercheque. Wilt u iets warms of juist iets fris? Het is allemaal mogelijk!

U kunt gerust elke dag langskomen met uw dinercheque, want Cosy By Mandy is iedere dag van 08:00/09:00 uur tot 17:00/19:00 uur geopend. Tot snel met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Cosy By Mandy
Leidsekruisstraat 26
1017RJ Amsterdam
Telefoon: 
0203620054
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Cosy By Mandy

Meer restaurants in de buurt

Casa Italiana

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korte Leidsedwarsstraat 109
1017PX Amsterdam
Telefoon: 
0202218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Casa Italiana

Mayas Grillsteakhouse

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korte Leidsdwarsstraat 111
1017 PX Amsterdam
Telefoon: 
020-2218863
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mayas Grillsteakhouse

Piccolino

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Lange Leidsedwarsstraat 63-65
1017 NH Amsterdam
Telefoon: 
0206231495
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Piccolino