Corfu

Venray (LI)
Soort keuken: 
Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Als u een echt Griekse ervaring wilt beleven maar gewoon hier in Nederland wilt blijven dan is het een goed plan om in Venray langs te gaan bij het gezellige Griekse restaurant Corfu. Dit restaurant is een geweldige locatie om voor het eerst in aanraking te komen met de complexe smaken van de Griekse cuisine. Ook als u al een ervaren eter van deze keuken bent, is het bij Corfu goed toeven. Kom snel een keer langs om uw dinercheque van Diner Cadeau te verzilveren.

Venray is een leuke stad om een dagje op stap in te gaan, bijvoorbeeld om te winkelen of om gewoon een gezellig dagje buiten de deur te zijn. Het is wel zo fijn om aan het eind van de dag dan aan tafel te schuiven en u verder nergens meer over na hoeft te denken. Bij Corfu zit u dan op de aangewezen locatie. Het personeel zal u totaal in de watten leggen en kunt u voor de volle honderd procent genieten van een geslaagde avond. Als u geluk heeft wordt er op de avond van uw bezoek live muziek gespeeld. Dit organiseert het restaurant meerdere malen per jaar en is iedere keer weer een doorslaand succes. De combinatie goede service, authentieke Griekse muziek en smakelijk eten maakt elke avond bij Corfu een genot.

Ook als u met een cadeau bon wilt betalen dan zet het personeel alles op alles. Bijvoorbeeld als u wilt betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

Contactgegevens:

Corfu
Passage 6
5801 BR Venray
Telefoon: 
0478589445
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Corfu

Meer restaurants in de buurt

Hotel Asteria

Venray
A la carte
Adres: 
Maasheseweg 80A
5804AD Venray
Telefoon: 
047-8511466
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Hotel Asteria
Adres: 
Monseigneur Hanssentraat 10
5807BD Oostrum
Telefoon: 
0478583223
Nationale Diner Cadeaukaart Oostrum Restaurant Bowling Venray
Adres: 
Maasheseweg 80A
5804AD Venray
Telefoon: 
047-8511466
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Restaurant Asteria