The Church Steakhouse & Lounge

Valkenburg (LI)
Soort keuken: 
Steakhouse
Omschrijving: 

Wanneer u een bezoek brengt aan het Historische Valkenburg in Limburg, vergeet dan niet om met uw dinercheque een bezoek te brengen aan Steakhouse & Lounge Bar The Church. Dit Steakhouse is sinds 2015 gevestigd in de Prinses Irene-Elizabeth kerk uit het bouwjaar 1891. De kerk heeft een belangrijke rol gespeeld in de rijke historie van Valkenburg, een stad waar al sinds het eind van de 19e eeuw van heinde en verre toerisme op af komt, vanwege de mooie omgeving en de unieke grotten die men er kan bezoeken. Na een dag of weekend cultuur snuiven en de omgeving verkennen in Valkenburg is Steakhouse The Church, dat net buiten het centrum ligt, de perfecte locatie om even bij te komen met uw dinercheque. De buitenkant van de kerk en de plafonds zijn nog geheel in de originele staat, waardoor de locatie rust en historie uitstraalt. Dit wordt tevens perfect uitgebalanceerd met de moderne inrichting van het Restaurant.

The Church is in eerste instantie een steakhouse, en voorziet u van het beste, biologische vlees uit de streek. Dit vlees komt altijd van dezelfde gekeurde slager, waarvan de koeien een vrij leven leiden in de Limburgse Heuvels. Een deel van de gerechten wordt bereid van het vlees van de bijzondere Wagyu-koeien, die op de Wagyu boerderij in Weerd volgens Japanse tradities worden gemasseerd en gevoederd. Dit unieke exclusieve vlees moet u echt een keer hebben geproefd.

Ook voor visliefhebbers en vegetariërs is er wat wils bij Steakhouse the Church. U bent van harte welkom met uw dinercheque!

Contactgegevens:

The Church Steakhouse & Lounge
Plenkertstraat 45
6301GL Valkenburg
Telefoon: 
0433117322
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg The Church Steakhouse & Lounge

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Walramplein 1
6301 DC Valkenburg
Telefoon: 
0436012841
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Hampshire Hotel - Voncken Valkenburg
Adres: 
Walramplein 1
6301DC Valkenburg
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Restaurant Voncken

Dionysos

Valkenburg
A la carte
Adres: 
Grendelplein 20
6301 BS Valkenburg
Telefoon: 
0436010179
Nationale Diner Cadeaukaart Valkenburg Dionysos