Chinees Restaurant Ocean

Zierikzee (ZE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Chinees
Omschrijving: 

Chinees Restaurant Ocean is een alom gewaardeerd afhaalrestaurant in het Zeeuwse Zierikzee, waar u ook met uw Dinercheque terecht kunt. Zodra u het restaurant binnenstapt, wordt u vrolijk begroet door de vissen in het prachtige aquarium. En door de vriendelijke bediening natuurlijk! Ga lekker zitten en bestel één van de heerlijke Oosterse gerechten. Bijzonder is dat de menukaart niet alleen geïnspireerd is door de Chinese keuken, maar ook door de Indische en Kantonese keuken. Kom nu langs en neem uw Dinercheque mee!

Bij Restaurant Ocean krijgt u een maaltijd van zeer hoge kwaliteit, voor een goede prijs. Op de kaart vindt u precies die gerechten die u wilt zien in een Chinees restaurant. Begin de maaltijd goed met een haaienvinnensoep, Chinese champignonsoep of Wan Tan soep met dumplings. Uiteraard kunt u ook gewoon een loempia bestellen! Onder de hoofdgerechten vind u allerlei typische Chinees Indische lekkernijen. Bestel bijvoorbeeld Nasi Goreng, Tjap Tjoy, Foe Yong Hai of Babi Pangang. Alles is vers bereid en heerlijk gekruid! Betalen doet u gewoon met uw Dinercheque. Bent u met twee personen of meer? Dan is het aan te raden om de feestelijke rijsttafel te bestellen voor een extra uitgebreid diner.

Het is ook mogelijk om de heerlijke Oosterse gerechten af te halen in ruil voor uw Dinercheque. Dan kunt u een stukje China of Indonesië mee naar huis nemen! Geniet van uw maaltijd in het comfort van uw eigen huiskamer of keuken. Het team van Ocean hoopt u spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Chinees Restaurant Ocean
Balie 9
4301 GZ Zierikzee
Telefoon: 
0111414639
Nationale Diner Cadeaukaart Zierikzee Chinees Restaurant Ocean

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rampweg 28
4326LK Scharendijke
Nationale Diner Cadeaukaart Scharendijke Restaurant Land & Zee
Adres: 
Donkereweg 35
4317 NL Noordgouwe
Telefoon: 
0111-415651
Nationale Diner Cadeaukaart Noordgouwe Hostellerie Schuddebeurs