Chaco

Bussum (NH)
Omschrijving: 

Woont of werkt u in de buurt van Bussum en heeft u nog een Dinercheque te besteden? Kom dan eens eten bij Restaurant Chaco. Dit is een prachtig stukje Argentinië in het Hollandse Bussum! Chaco betekent ‘’jagen’’ en is tevens een provincie in Argentinië wat tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste gebieden vormt als het gaat om hoog gekwalificeerd Black Angus rundvlees. Dit wordt vervolgens geëxporteerd naar gebieden over de hele wereld. Zo ook naar Restaurant Chaco! Hier geniet u in ruil voor uw Dinercheque van een heerlijk diner in Argentijnse stijl.

De echte vleesliefhebber is bij Chaco aan het juiste adres. De Argentijnse koks zijn meesters in het bereiden van een goed stukje vlees. Door het uitsluitend met wat chimmichurri op houtkool te grillen, blijft de natuurlijke smaak van het vlees behouden. Dit moet u proeven! Chaco serveert alleen prachtig en gezond rundvlees dat onder streng toezicht wordt geproduceerd. Bestel bijvoorbeeld een ossenhaas, entrecote, rib eye, lendebiefstuk of T-bone steak met uw Dinercheque. Wilt u liever iets anders dan biefstuk? Dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld spareribs, lamskoteletjes of gegrilde zalm te bestellen. Ook voor vegetariërs zijn er een aantal opties. Eet smakelijk!

Uiteraard mogen de mooie Argentijnse wijnen ook niet ontbreken bij Restaurant Chaco! Ze hebben een aantal wijnen uit de Mendoza, van bekende druivensoorten zoals de Carbernet Sauvignon en de Malbec. Deze zullen heerlijk smaken in combinatie met de grillspecialiteiten op de menukaart. Het team van Chaco hoopt u en uw Dinercheque spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Chaco
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon: 
035-6933793
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Chaco

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Brinklaan 112
1404 GS Bussum
Telefoon: 
035-6936836
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Tong Fong
Adres: 
Kapelstraat 49
1404HW Bussum
Telefoon: 
0356934550
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant de Kantarelle

Restaurant Leuk

Bussum
Internationaal
Adres: 
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon: 
035-6980450
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant Leuk