Caldo e Freddo

Doesburg (GE)
Omschrijving: 

Caldo e Freddo is een gezellig eetcafé in Doesburg waar u terecht kunt voor goed eten en mooie wijnen. Ooit waren ze begonnen als koffiebar en ijssalon, maar zijn nu uitgegroeid tot een gedenkwaardige eetgelegenheid en wijnbar. Ze accepteren er ook uw Dinercheque. De eigenaar is een echte wijnkenner waardoor Caldo e Freddo beschikt over een bijzondere wijnselectie die uw gerechten perfect zullen complimenteren. Kies een mooie fles uit van de speciale wijnkaart of vraag om advies bij de sommelier. Geniet van een avond uitgebreid tafelen met uw Dinercheque!

De keuken van Caldo e Freddo is dagelijks geopend tussen 17:30 en 21:00. Ze staan bekend om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Het eetcafé is sfeervol ingericht en in de zomer kunt u ook plaatsnemen op het gezellige terras met lichtjes. Begin uw maaltijd met één van de heerlijke voorgerechten zoals het duo van zalm of de rundercarpaccio. Het is ook leuk om de antipasti voor twee personen te bestellen met uw Dinercheque. Dan krijgt u een mooie selectie aan kleine hapjes om te delen! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere eendenborst, black angus biefstuk, verse mosselen, tonijnsteak op een bedje van Griekse salade en nog veel meer.

Caldo e Freddo biedt voor ieder wat wils! De wildliefhebber kan bijvoorbeeld gaan voor de hertenbiefstuk met rode wijnsaus, pastinaakpuree, ratatouille en stoofpeer. Bent u vegetariër? Ruil dan uw Dinercheque om voor één van de pasta’s of de Indiase curry met groenten, rijst en naanbrood. Zo geniet iedereen aan tafel van een smakelijk etentje!

Contactgegevens:

Caldo e Freddo
Roggestraat 4
6981 BK Doesburg
Telefoon: 
0313-477069
Nationale Diner Cadeaukaart Doesburg Caldo e Freddo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Muggenwaard 16
6988BX Lathum
Telefoon: 
0313631620
Nationale Diner Cadeaukaart Lathum Grand Café De Bolder
Adres: 
Callunaplein 75
6951CN Dieren
Telefoon: 
0313844080
Nationale Diner Cadeaukaart Dieren La Luna
Adres: 
Philip Gastelaarsstraat 5A
6981 BH Doesburg
Telefoon: 
0313-659707
Nationale Diner Cadeaukaart Doesburg De Liefde Doesburg