Caffe Milo

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Caffe Milo is één van de vele gezellige eetcafés die er aan de Linnaeusstraat te vinden zijn. Ze onderscheiden zich met een uitzonderlijke menukaart, een verassende combinatie van een Italiaanse en Amerikaanse sfeer en het prachtige terras met uitzicht op het Oosterpark. Bovendien kunt u hier ook terecht met uw Dinerbon. Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 9:00 voor ontbijt, lunch en diner. Blijf ook gerust in de avond hangen voor een drankje aan de bar! 

We richten ons nu voornamelijk op Pinsa’s:

PINSA is een gezonde, lichte & glutenarme variant van de PIZZA in een ovale vorm. Pinsa-bloem is gemaakt van tarwe, soja, rijst & zuurdesem en bevat minder koolhydraten en vet dan pizza, waardoor het beter verteerbaar is. De aangename geur en smaak komen je tegemoet door de licht- krokante structuur en het gebruik van zuurdesem. Pinsa Romana Moderna is afgeleid van een oud Romeins recept, verbeterd met nieuwe ingrediënten en moderne technieken. Deze unieke Pinsa-bloem importeren we uit Italië.

Bij Caffe Milo kunt u terecht voor zowel een bescheiden of uitgebreide lunch. Dit is een leuke gelegenheid om uw Dinercheque te gebruiken. Op de lunchkaart staan overheerlijke broodjes waaronder de gegrilde pittig kip met honing-srirachasaus, pomodori-tomaat , rode ui en sla. Of wat dacht u van een tosti met echt Old Amsterdam kaas? Voor de grote eters onder ons serveren ze ook hamburgers. Uiteraard kunt u ook komen dineren bij Caffe Milo. Het is voor niemand moeilijk om een lekker gerecht te vinden op de veelzijdige Italiaans-Amerikaanse menukaart. Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon afrekenen.

Caffe Milo staat ook bekend om haar overheerlijke nagerechten. Zo kunt u niet alleen een kaasplateau bestellen, maar ook diverse Holtkamp-taarten. 

We hebben een uitgebreide cocktail kaart en sgroppino. Op woensdag avond is het cocktail night en zijn alle cocktails voor een leuk prijsje

Dit maakt uw diner met de Dinercheque compleet!

Contactgegevens:

Caffe Milo
Linnaeusstraat 71h
1093EJ Amsterdam
Telefoon: 
0204638027
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Caffe Milo

Meer restaurants in de buurt

Dimitri's

Amsterdam
Mediterraans
Adres: 
Insulindeweg 1
1094 NW Amsterdam
Telefoon: 
0203044654
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Dimitri's

Sardjoe's Bara & Beer

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Dapperplein 9
1093 GN Amsterdam
Telefoon: 
0202184238
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sardjoe's Bara & Beer

Yangon Delight

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Linnaeusstraat 83
1093 EK Amsterdam
Telefoon: 
0639327514
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Yangon Delight