Caffe Milo

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Caffe Milo is een uniek eetcafé, gevestigd aan de gezellige Linnaeusstraat in Amsterdam-Oost. Ook hier kunt u de Dinercheque verzilveren! Caffe Milo biedt een unieke mix van zowel de Italiaanse als Amerikaanse eetcultuur. Dit ziet u zowel terug in de inrichting als de veelzijdige menukaart. Caffe Milo is daarom een zeer geschikte locatie voor een lunch of diner met een divers gezelschap. Ze zijn dagelijks geopend van 9:00 tot laat.

Ga lekker zitten in het sfeervolle restaurant of op het fijne terras met uitzicht op het Oosterpark. Vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen! Het team van Caffe Milo is al vroeg uit de veren om een heerlijk ontbijtje voor u te verzorgen. Zo hebben ze bijvoorbeeld verse smoothies, croissants en het Milo Ontbijt met roerei en nog veel meer lekkernijen. Op de lunchkaart vindt u heerlijke broodjes waaronder die met geitenkaas uit de oven met groenten, tapenade, honing en pijnboompitten. Ook lekker is het broodje met twee garnalenkroketten van Holtkamp met mayonaise.  Ook in de avond is het goed toeven bij Caffe Milo. Bestel met uw Dinercheque één van de overheerlijke hamburgers, biefstukken of pizza’s. Wat dacht u van een pizza met gamba en tonijn of een pizza met buikspek, ei en cheddarkaas? U zult Caffe Milo gegarandeerd tevreden verlaten.

Heeft u meer zin in een frisse maaltijdsalade op de zwoele zomeravond? Ook dan kunt u met de Dinercheque bij Caffe Milo terecht. Zo serveren ze onder andere een salade met veldsla, gegrilde courgette, gepofte puntpaprika, sud'n'sol tomaatjes, lente ui, yoghurtdressing & radijs. Gezond en heel erg lekker!

Contactgegevens:

Caffe Milo
Linnaeusstraat 71h
1093EJ Amsterdam
Telefoon: 
0204638027
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Caffe Milo

Meer restaurants in de buurt

Thai Food Cafe

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oranje Vrijstaat 66
1093 KS Amsterdam
Telefoon: 
020-2335364
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Thai Food Cafe
Adres: 
Insulindeweg 1
1094 NW Amsterdam
Telefoon: 
0203044654
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Dimitri's

Sardjoe's Bara & Beer

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Dapperplein 9
1093 GN Amsterdam
Telefoon: 
0202184238
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Sardjoe's Bara & Beer