Cafetaria Heerlijkheid

Marum (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op de weg tussen Groningen en Drachten vindt u Cafetaria Heerlijkheid. Bent u een dagje wezen fietsen of wandelen in de prachtige Groningse natuur? Zijg neer op ons comfortabele terras of in onze gezellige cafetaria, of neem uw eten mee. Vanaf nu kunt u bij ons ook komen genieten met uw dinercheque.

U kunt bij ons komen voor een lunch of avondeten. Kies voor één van onze rijk belegde broodjes, zoals verscheidene stokbroodjes of italiaanse bollen met bijvoorbeeld warme ham of gerookte zalm. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een lekkere uitsmijter of tosti. Bestel bij ons verse, gouden, huisgemaakte friet en kies uit een rijk assortiment snacks. Van verschillende soorten krokettten, tot een berehap of een kipschnitzel, voor alles bent u bij Heerlijkheid aan het juiste adres. Ook vegetariërs hoeven bij ons niet achter te blijven. Wij bieden een flink aantal 100% vegetarisch snacks, zoals een tomaat-mozarella souflesse, biologische groentenkroket of vegetarische loempia. Wij werken bij Heerlijkheid met verse ingrediënten en maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Ons ijs wordt voornamelijk gemaakt van biologische producten en komt rechtstreeks uit Italië. U kunt bij ons kiezen uit wel 13 soorten schepijs en evenveel smaken milkshakes. Een niet te missen Heerlijkheid specialiteit! Cafetaria Heerlijkheid is niet voor niets al jaren een begrip in de buurt: Wij serveren u een laagdrempelige, maar lekkere maaltijd, altijd eerlijk bereid en altijd met een vriendelijke glimlach.

Graag verwelkomen wij u in onze gezellige cafetaria, in een comfortabele sfeer waar ieder zich snel thuis zal voelen. Bij Heerlijkheid zorgen wij ervoor dat u het naar uw zin heeft en een lekkere maaltijd kan genieten. Dat alles kunt u met uw dinercheque betalen. Mooier dan dat wordt het niet! Zien we u snel?

 

Contactgegevens:

Cafetaria Heerlijkheid
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon: 
0594641111
Nationale Diner Cadeaukaart Marum Cafetaria Heerlijkheid

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Tolhuisstraat 1
9363AX Marum
Telefoon: 
0594641111
Nationale Diner Cadeaukaart Marum Restaurant Heerlijkheid
Adres: 
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon: 
0594696374
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Grande Pizzeria Ristorante
Adres: 
Tolberterstraat 13
9351BB Leek
Telefoon: 
0594512353
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Eetcafé Cliché