Cafe Restaurant Vandesande

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij het laagdrempelige restaurant VandeSande in Haarlem kunt u met veel gemak een succes van uw avond maken. Het is voor het personeel van groot belang dat u aan het einde van uw avond met een glimlach weer op huis aan gaat. Om dit doel te bereiken hebben ze een aantal verschillende manieren. Eén daarvan is simpel. U kunt namelijk uw diner betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

Het menu van VandeSande is gevarieerd terwijl de gerechten nog steeds goed met elkaar zijn te combineren. Het is de chef-kok gelukt om een kaart samen te stellen die uiteenloopt zonder dat het een gecompliceerde aangelegenheid wordt. Sterker nog, om het gemakkelijk voor u te maken is er op de kaart aangegeven welke wijn het beste bij het desbetreffende gerecht past. U mag hier natuurlijk van afwijken, maar dat zou zonde zijn. De combinatie van een goede wijn bij een gerecht voegt veel smaak aan het geheel toe.

De kaart heeft ook een gedeelte dat iedere week weer nieuw is. Dit is de special en wordt gemaakt met de ingrediënten die de chef-kok op de markt heeft weten te bemachtigen. Hier zijn veel gasten keer op keer van gecharmeerd en zorgt er dan ook voor dat men regelmatig terug blijft komen.

Wat van een avondje uit eten gaan bij VandeSande een ervaring maakt is het personeel. Ze zetten hier werkelijk alles op alles om van uw avond een geslaagde te maken. Ze zullen u op wenken bedienen en er voor zorgen dat u aan het einde van de avond met een brede glimlach het restaurant verlaat. Het doet ze ook goed om ’s avonds de dinercheque van Diner Cadeau te accepteren.

Contactgegevens:

Cafe Restaurant Vandesande
Santpoorterplein 1
2023 DM Haarlem
Telefoon: 
0235252394
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Cafe Restaurant Vandesande

Meer restaurants in de buurt

Chidoz Haarlem

Haarlem
A la carte and Afhalen
Adres: 
KRUISWEG 50
2011 LD Haarlem
Telefoon: 
0232028177
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Chidoz Haarlem
Adres: 
Generaal Cronjéstraat 80
2021JL Haarlem
Telefoon: 
0235256703
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Formidabel! Eten en Drinken

Ricardoz Tapas

Haarlem
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Generaal Cronjéstraat 154
2021 JN Haarlem
Telefoon: 
0232059030
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Ricardoz Tapas