Cafe Restaurant De Heerdt

Putten (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Oudhollands genieten beleeft zijn piek in café restaurant de Heerdt in het prachtige Putten. Dit restaurant ligt midden in het sfeervolle dorpshart en is een begrip in de omgeving. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die de veluwe of de omgeving van Putten ontdekken, maar ook fijnproevers kom van ver om bij ons culinair te genieten. Onze grote schare trouwe gasten gaat keer op keer tevreden naar huis. Uw Dinercheque is hier dus zonder twijfel uitstekend besteed.

Onze koks doen hun best om u te laten genieten van heerlijke producten voor een eerlijke prijs. Of u nu met uw partner of een grote vriendengroep komt eten; wij zullen het u graag naar wens maken. U kunt bij ons a la carte bestellen van onze menukaart waar vlees-, vis- en vegetarische gerechten op staan of gaan voor één of meerdere van onze buffetten. Wij serveren een heerlijk Veluwe buffet, maar ook frans buffet, Spaans tapas buffet, Italiaans buffet en een voorgerechten en nagerechtenbuffet. Hier komen onze salades en heerlijke koffietafels nog bij. Zeer gewild  is onze mosselkaart, waarop u mosselen in meerdere bereidingen vindt.  

Op warme dagen is het ook mogelijk op ons gezellige terras plaats te nemen. Binnen kunt u genieten in een huiselijke ambiance. Wilt u alvast een kijkje nemen? Op onze site vindt u meerdere sfeerimpressies en ook informatie over de geschiedenis van ons restaurant.

Bij ’de Heerdt kunt u eerlijk genieten zonder veel gedoe. Uw Dinercheque accepteren wij ook, zodat dineren een nog groter feestje wordt. Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen. 

Contactgegevens:

Cafe Restaurant De Heerdt
Kerkplein 1
3881 BH Putten
Telefoon: 
0341-351402
Nationale Diner Cadeaukaart Putten Cafe Restaurant De Heerdt

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Julianalaan 123
3853KN Ermelo
Telefoon: 
0850161677
Nationale Diner Cadeaukaart Ermelo Lazytiger

Lounge 3

Voorthuizen
A la carte
Adres: 
Kerkstraat 1A
3781 GE Voorthuizen
Telefoon: 
0342471726
Nationale Diner Cadeaukaart Voorthuizen Lounge 3

BINNENKORT: Mjoy Coffee & Food

Putten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kerkstraat 34
3882 BS Putten
Telefoon: 
0341352090
Nationale Diner Cadeaukaart Putten BINNENKORT: Mjoy Coffee & Food