Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Klijndijk (DR)
Soort keuken: 
Afhalen and Buffet
Omschrijving: 

Buffetrestaurant Thijs en Aafke is een eetgelegenheid in Klijndijk waar u terecht kunt voor een unieke culinaire beleving. Iedereen die bij Thijs en Aafke komt dineren kan genieten van voortreffelijk en gezond eten, een gastvrije behandeling en een gezellige ambiance. Bovendien zijn de arrangementen ook nog eens heel schappelijk geprijsd én kunt u er met uw Dinercheque betalen. Het team van Buffetrestaurant Thijs en Aafke hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Het uitgebreide buffet bestaat maar liefst uit 26 voorgerechten, 32 hoofdgerechten en 23 nagerechten. In ruil voor uw Dinercheque kunt u kiezen uit diverse warme en kouden gerechten. Het leuke aan dineren op deze manier is dat u van alles een beetje kunt proeven en zo nieuwe dingen kunt proberen. Uiteraard kunt u ook gewoon nog eens flink opscheppen van uw favoriete gerecht. Bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke stelt u zelf uw ideale maaltijd samen. Uw Dinercheque is hier dus goed besteed! Vergeet niet wat ruimte over te houden in uw maag voor het feestelijke dessertbuffet. Dit is de perfecte afsluiting van uw avondje uit. Uw kinderen kunnen tegen een gereduceerde prijs opscheppen van het kinderbuffet en zich naar hartenlust vermaken in de speelhoek of kinderbioscoop. Dan kunt u ondertussen nog even rustig natafelen met een drankje.

Het is ook mogelijk om uw Dinercheque te besteden aan een High Tea bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke. Dit kan al vanaf twee personen. De High Tea bestaat uit verschillende soorten thee, scones, diverse belegde minibroodjes en nog veel meer. Ze hebben alles in huis voor een smakelijk en gezellige middag!

Contactgegevens:

Buffetrestaurant Thijs & Aafke
Hoofdweg 41
7871 TC Klijndijk
Telefoon: 
0591-580035
Nationale Diner Cadeaukaart Klijndijk Buffetrestaurant Thijs & Aafke

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon: 
0591519000
Nationale Diner Cadeaukaart Odoorn De Oringer Marke

Athina

Emmen
Afhalen and Grieks
Adres: 
Weerdingerstraat 12
7815 SB Emmen
Telefoon: 
0591613976
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Athina
Adres: 
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn
Telefoon: 
0591519000
Nationale Diner Cadeaukaart Odoorn De Oringer Marke & Stee