Buenos Aires Steakhouse

Delft (ZH)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Wanneer u met uw dinercheque in de omgeving van Delft bent, moet u zeker eens een bezoek brengen aan Argentijns Steakhouse Buenos Aires. Dit steakhouse huist hier al sinds 1984 en is daarmee een gevestigd begrip in Delft. Na een wandeling door het Historische stadscentrum van Delft is dit de perfecte locatie om kennis te maken met de heerlijke smaak van versbereide Argentijnse Vleesspecialiteiten. De huiselijke inrichting van het Restaurant zorgen dat u zich er meteen thuis voelt en op ongedwongen wijze met uw dinercheque kunt genieten van alles wat de Argentijnse keuken te bieden heeft.

De vleesgerechten worden bij steakhouse Buenos Aires gemaakt van uit Argentinië geïmporteerd vlees van 2 tot 3 jaar oude stieren. Omdat de stieren nog jong zijn en daarnaast zijn opgegroeid op het land, is het vlees extra mals en bevat het geen onnatuurlijke stoffen of hormonen. Deze stieren hebben een goed leven gehad en dat maakt verschil voor het vlees. Naast het beste vlees maken de koks in steakhouse Buenos Aires ook gebruik van speciale Argentijnse snijmethodes voor het vlees en bakken ze het op houtskool, wat resulteert in de lekkerste stukken vlees met de kenmerkende rokerige smaak. Naast de hoofdgerechten is er ook een veelheid aan voorgerechten en nagerechten te bestellen. De “flan con dulche leche” is een echte aanrader! De bediening helpt u graag met het uitkiezen van de beste bijpassende wijnen. Houdt u meer van bier? Probeert u dan vooral het Argentijnse biertje “Quilmes”.

Voor een avond Argentijns genieten neemt u uw dinercheque in de hand en komt u langs bij Argentijns Steakhouse Buenos Aires!

Contactgegevens:

Buenos Aires Steakhouse
Peperstraat 5
2611CH Delft
Telefoon: 
0152122210
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Buenos Aires Steakhouse

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Burgwal 14
2611 GJ Delft
Telefoon: 
015-2147128
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Athenes Olijf

Kaldi Delft

Delft
A la carte
Adres: 
Molslaan 13
2611RJ Delft
Telefoon: 
015-2130959
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Kaldi Delft
Adres: 
Markt 32 - 34
2611GV Delft
Telefoon: 
0152123168
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Gulden ABC