Buenavista Steaks and Drinks

Rijssen (OV)
Soort keuken: 
Tapas
Omschrijving: 

Buena Vista is een modern ingericht restaurant met een zomerse sfeer. Ze serveren er namelijk heerlijke traditionele gerechten uit de Zuid-Amerikaanse en Spaanse keuken. Het is de uitgelezen mogelijkheid om met uw Dinercheque echt eens even helemaal te relaxen. Dit kan bij de gashaard of het ruime terras, waar u wilt! Bestel een lekker hapje en drankje en geniet van een perfecte avond uit. Buena Vista is geopend van maandag tot en met zaterdag. Neem dan gerust uw Dinercheque mee.

De menukaart van Buena Vista biedt gevarieerde gerechten, die allen geïnspireerd zijn door de authentieke Zuid-Amerikaanse en Spaanse keuken. Ontdek de smaakmakende gerechten en pure versheid met uw Dinercheque! Zo kunt u bijvoorbeeld een sappige biefstuk, een pikante burrito of een veelzijdige paella bestellen.  Voor de vegetariërs is er een gegrilde groentespies of een verassing van de chef. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gepaste garnituren. Het is ook leuk om met uw Dinercheque te kiezen voor het onbeperkte tapasarrangement. Dit kan overigens alleen op maandag tot en met donderdag, maar dat mag de pret niet drukken! Op de tapaskaart staan nachos, kippenvleugeltjes, sardientjes, gehaktballetjes en nog veel meer.

Ook de desserts van Buena Vista zijn erg lekker. Bestel bijvoorbeeld één van de ijscoupes, een tiramisu of het Buena Vista grande dessert. Dan kunt u zich laten verassen door een uniek proeverijtje van de chef. U zult hier zeker van genieten! Boek dus nu een tafel en vergeet uw Dinercheque niet mee te nemen.

Contactgegevens:

Buenavista Steaks and Drinks
Wierdensestraat 50
7461BJ Rijssen
Telefoon: 
0548512439
Nationale Diner Cadeaukaart Rijssen Buenavista Steaks and Drinks

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Pizzeria Pronto

Enter
A la carte, Afhalen, Grill and Italiaans
Adres: 
Rijssenseweg 4
7468 AC Enter
Telefoon: 
0547385918
Nationale Diner Cadeaukaart Enter Restaurant Pizzeria Pronto
Adres: 
Laan Oud-Indiëgangers 1-A
7463CH Rijssen
Telefoon: 
0548514388
Nationale Diner Cadeaukaart Rijssen De Kroon

Restaurant La Vida

Enter
A la carte, Argentijns, Internationaal and Mexicaans
Adres: 
Dorpsstraat 71
7468CE Enter
Telefoon: 
0547388323
Nationale Diner Cadeaukaart Enter Restaurant La Vida