BROOKLYN Burgers & Steaks

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, BBQ and Steakhouse
Omschrijving: 

Welkom bij BROOKLYN Burgers & Steaks, het beste steakhouse van kust van Scheveningen waar u met uw dinercheque kunt gaan eten. Neem plaats in het trendy ingerichte restaurant, of kom gezellig op het terras genieten van de zon en het uitzicht.

BROOKLYN staat bekend om de lekkerste én grootste steaks en burgers. De chef-kok gebruikt uiteraard alleen de beste kwaliteit vlees en werkt met verse groenten en ingrediënten om zo voor u de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Al vanaf het ontbijt bent u bij BROOKLYN welkom met uw dinercheque voor een croissantje of gebak. In de vroege en late middag kunt u kiezen voor een royaal belegd broodje, uitsmijters en de lekkerste klassieke borrelhappen. ’S Avonds gaat het los met de burgers en steaks. Wat dacht u van The Big Boys Double Burger? Dit is een zeer grote burger met 400 gram American Beef, sla tomaat uienringen, cheddar, bacon en de geheime BROOKLYN saus! Het is echt de beste én grootste burger in town. Liever vis of vegetarisch? Dan kan uiteraard ook!

Naast eten en drinken is er bij BROOKLYN altijd wel iets te doen. Op zaterdagavond vanaf 21:00 verandert het restaurant in een heuse club. Stoelen en tafels gaan aan de kant en de dj zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Aan de bar kunt u de lekkerste drankjes en cocktails bestellen. Kijk ook op de website voor alle andere evenementen die bij BROOKLYN plaatsvinden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor de perfecte avond aan de Nederlandse kust met uw dinercheque!

Contactgegevens:

BROOKLYN Burgers & Steaks
Strandweg 43
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703502068
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks

Meer restaurants in de buurt

El Nino

Scheveningen
A la carte, Mediterraans, Strandtent and Tapas
Adres: 
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
0703229107
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen El Nino

Blue Lagoon

Scheveningen
A la carte and Strandtent
Adres: 
Strand Noord 25 - 27
2586JK Scheveningen
Telefoon: 
070-3501225
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Blue Lagoon

Restaurant Columbus

Scheveningen
A la carte, Internationaal, Vis and Vlees
Adres: 
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Telefoon: 
070-3522526
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Restaurant Columbus