Broer en zus

Overloon (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In Brabant kan men bijzonder goed van het leven genieten. Brabo’s zijn immers de Bourgondiërs van de Lage Landen. Als u dit ook wilt ervaren hebben wij van DinerCadeau goed nieuws voor u. U kunt nu op vertoon van uw Dinercheque heerlijk eten bij Grandcafé Broer en Zus.

Broer en Zus is de absolute top van het familie vermaak. U kunt natuurlijk eten op elk moment van de dag, van lunch tot diner, maar u kunt ook genieten van de vele activiteiten die door Broer en Zus worden aangeboden. Zo zal Zus u meenemen naar de Midgetgolfbaan en kunt u met Broer wat kegels doen omvallen op één van de twee bowlingbanen. Helaas vallen de bowlingbaan en de Midgetgolfbaan niet onder de Dinercheque. Het eten natuurlijk wel.

Wat het eten betreft kan iedereen terecht. Zo is er voor de stevige trek een flinke Schnitzel maar natuurlijk ook voor de kleinere trek een heerlijke kop van Oma’s Tomatensoep.

Bij Broer en Zus snappen ze dat kinderen soms een uitlaatklep nodig hebben. Daarom hebben ze op zondag tussen 15 uur en 19 uur een kinderopvang. Laat de kinderen lekker ravotten in de speeltuin en op het springkussen terwijl u kan genieten van een door Broer en Zus zelf gebrouwen biertje, ’SeeS’.

Kom dus snel echt Brabants genieten en neem de hele familie mee. En met een Dinercheque is de keus natuurlijk zo gemaakt.

Contactgegevens:

Broer en zus
Raaijweg 25
5825 AL Overloon
Telefoon: 
0478-642045
Nationale Diner Cadeaukaart Overloon Broer en zus

Meer restaurants in de buurt

Hotel Asteria

Venray
A la carte
Adres: 
Maasheseweg 80A
5804AD Venray
Telefoon: 
047-8511466
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Hotel Asteria
Adres: 
Maasheseweg 80A
5804AD Venray
Telefoon: 
047-8511466
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Restaurant Asteria
Adres: 
Merseloseweg 96
5801CE Venray
Telefoon: 
0478510036
Nationale Diner Cadeaukaart Venray Herberg De Klomp