Brekers

Groote Keeten (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Op een steenworp afstand van het prachtige Noord-Hollandse strand ligt restaurant Brekers in Groote Keeten. Ook hier kunt u met uw Dinercheque terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. Zeven dagen per week is het restaurant open voor iedereen; van zakenmens tot toerist, van vegetariër tot vlees- of visliefhebber, van klein tot groot gezelschap en van eenvoudig tot exclusief. Door de stijlvolle inrichting met de mooie lichte serre is Brekers een populaire locatie voor allerlei zakelijke gelegenheden, feestjes en vieringen. U kunt een bezoek aan Brekers brengen met het hele gezin; voor de kinderen zijn er genoeg speelmogelijkheden in bijvoorbeeld de binnenjungle of de speeltuin. Ook zijn er allerlei lekkere kindergerechten!

Op de kaart van Brekers vindt u vele verschillende mogelijkheden voor uw maaltijd. U kunt verschillende voor- hoofd en nagerechten a la carte bestellen. Populair van jong tot oud zijn onze ambachtelijke oer-hollandse pannenkoeken. Hiervoor hebben wij een speciaal Pann&Koek gedeelte. Om uw zomerse stranddag perfect af te sluiten kunt u zich tegoed doen aan onze BBQ op het beschutte en gezellige terras. U geniet van heerlijke gerechten van de grill of u bakt ze zelf op uw eigen BBQ! Voor €34,50 per persoon kunt u twee uur lang onbeperkt all-in barbecueën. Is het weer een keertje minder? Geen probleem. Er is een nieuwe trendy versie van fonduen en gourmetten geboren, namelijk binnen BBQ’en. U krijgt een eigen tafelgrill en bakt op echt houtskool de lekkerste gerechten.

Of u nou binnen komt waaien na een lange stranddag of gewoon eens wilt genieten van de exclusieve arrangementen van Brekers, wij heten u van harte welkom. Ook met uw Dinercheque!

 

Contactgegevens:

Brekers
Helmweg 9
1759 NE Groote Keeten
Telefoon: 
0224-581421
Nationale Diner Cadeaukaart Groote Keeten Brekers

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Duinweg 1
1759NW Callantsoog
Telefoon: 
0224582101
Nationale Diner Cadeaukaart Callantsoog Strandpaviljoen De Stern

Effe in 't Dorp

Julianadorp
A la carte
Adres: 
Loopuytpark 10
1787AE Julianadorp
Telefoon: 
0223646615
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Effe in 't Dorp
Adres: 
Zanddijk 85
1787PP Julianadorp
Telefoon: 
0223760900
Nationale Diner Cadeaukaart Julianadorp Billy Bob