Brasserie Vrouwe Swedera

Ruinen (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Een overnachting bij De Stobbe gaat uitstekend gepaard met een diner in het restaurant van het hotel. U hoeft u dus absoluut niet terug te trekken naar uw kamer met een lege maag. De kaart van het restaurant, Brasserie Vrouwe Swedera, is gevuld met gerechten waar iedereen wel van kan smullen. U kunt hier terecht voor een snelle hap maar ook als u eens lekker van leer wilt trekken mag u hier gewoon aanschuiven. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

Het restaurant draagt dezelfde naam als de Vrouwe Swedera die was getrouwd met de ridder Jan de derde in de veertiende eeuw. Het zal u dan ook niets verbazen dat u in het restaurant dezelfde behandeling krijgt die de Vrouwe in haar tijd gekregen zou hebben. Daarnaast is het eten ook nog eens van hoge kwaliteit. Als de Vrouwe nog zou leven zou ze zelf regelmatig bij deze Brasserie gaan eten.

U zult snel merken dat de kaart van het restaurant is voorzien van een gerecht voor iedere smaak. De specialiteit van het restaurant is een stoofpotje maar ook als u geen fan van stoofpotjes bent kunt u hier een heerlijke maaltijd eten, dat is een garantie die ze zonder problemen aan u geven. U kunt ook elke dag de wisselende dagschotel bestellen. Deze wordt gemaakt met diverse dagverse ingrediënten. Op die manier kan de duurzaamheid van het eten gewaarborgd worden.

Boek dus snel een overnachting in dit gezellige hotel en laat u verwennen door het personeel van de brasserie. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom om aan te schuiven.

Contactgegevens:

Brasserie Vrouwe Swedera
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen
Telefoon: 
0522-471224
Nationale Diner Cadeaukaart Ruinen Brasserie Vrouwe Swedera

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Snackbar Trefcorner Anytime
Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Restaurant t Trefpunt
Adres: 
Brink 30
7991CH Dwingeloo
Telefoon: 
0521591319
Nationale Diner Cadeaukaart Dwingeloo Grand Cafe de Brink