Brasserie Lodgers

Rockanje (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Brasserie Lodgers is de gemoedelijke brasserie van Badhotel Rockanje. Hier kunt u genieten van een lichte of uitgebreide maaltijd tijdens de lunch of diner. Uiteraard kunt u ook gewoon langs komen voor een kop koffie en iets lekkers! Of u nou hotelgast bent of niet, u bent van harte welkom om uw Dinercheque te besteden bij Brasserie Lodgers. Ze zijn het hele jaar door geopend. In de winter kunt u na een lange strandwandeling neerploffen in een comfortabele stoel bij de open haard, in de zomer kunt u relaxen op één van de loungebanken op het terras.

De keuken van Brasserie Lodgers is dagelijks geopend tussen 12:00 en 21:30. Met uw Dinercheque kunt u hier heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Op de lunchkaart vindt u niet alleen luxe belegde broodjes, maar ook warme gerechten. Wat dacht u van een uitsmijter met rosbief en extra belegen Jerseyhoeve kaas? U kunt ook uitgebreid dineren bij Brasserie Lodgers. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque een feestelijk drie- (€28,50) of viergangenmenu (€33,50). De dinerkaart kenmerkt zich door de verse seizoensproducten uit de streek. Zo kunt u bijvoorbeeld als hoofdgerecht kiezen voor Hollandse varkenshaas, kalfsribeye of een vegetarische curry. En nog veel meer!

Het bijpraten met vrienden wordt nóg gezelliger in combinatie met een uitgebreide high tea of high wine met uw Dinercheque. Bij de high wine kunt u zo lang u wilt genieten van diverse wijnen en een keur aan bijzondere hapjes. Dit is al mogelijk vanaf twee personen. Proost!

Contactgegevens:

Brasserie Lodgers
Tweede Slag 1
3235CR Rockanje
Telefoon: 
0181401755
Nationale Diner Cadeaukaart Rockanje Brasserie Lodgers

Meer restaurants in de buurt

Badhotel Rockanje

Rockanje
A la carte
Adres: 
Tweede Slag 1
3235CR Rockanje
Telefoon: 
0181401755
Nationale Diner Cadeaukaart Rockanje Badhotel Rockanje

Beach West

Rockanje
Strandtent
Adres: 
Tweede Slag 7
3235CR Rockanje
Telefoon: 
0181407524
Nationale Diner Cadeaukaart Rockanje Beach West

De Jongens

Rockanje
A la carte, High tea and Lunch
Adres: 
Dorpsweg 10
3235 AG Rockanje
Telefoon: 
0181853544
Nationale Diner Cadeaukaart Rockanje De Jongens