Brasserie EnZo Houten

Houten (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Welkom bij Brasserie &ZO! Deze gezellige Brasserie is gelegen aan Het rond 58 in Houten, een mooie plaats in de nabijheid van het bruisende Utrecht. U kunt hier vanaf nu met uw dinercheque terecht voor de lekkerste lunches, feestelijke borrels of indrukwekkende diners. De Brasserie is ingericht als een gezellige huiskamer, waarin verschillende soorten stoelen, mooie banken en vrolijke planten zorgen voor een uniek sfeertje. Van maandag tot en met zaterdag bent u bij Brasserie &ZO vanaf 12:00 uur welkom voor lunch, borrel en koffie en vanaf 17:00 voor het diner. In de buurt is ruime parkeergelegenheid, waardoor de brasserie goed bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Opvallend aan het eten bij Brasserie &ZO zijn de vernieuwende gerechten met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Een heerlijk hoofdgerecht kunt u met uw dinercheque al voor € 18,50 bestellen en voor € 32,50 geniet u van een geheel verzorgd keuzemenu. In de keuken van de brasserie wordt uitsluitend gewerkt met pure, verse ingrediënten. Alle gerechten zijn daarbij huisgemaakt en worden iedere dag weer met veel precisie en plezier in het vak voor u klaargemaakt. Van carpaccio met truffelmayonaise tot lamsrillette met een crème van lente ui en krokante spek of scholfilet met munt risotto en citroen, voor zowel de liefhebber van vis- vlees en vegetarische gerechten is er bij &ZO een perfect gerecht!

Het team van brasserie &ZO staat reeds klaar om er samen met u een gezellige avond van te maken, waarbij het u aan niets zal ontbreken. Kom snel een kijkje nemen met uw dinercheque en ervaar de magie van brasserie &ZO zelf!

Contactgegevens:

Brasserie EnZo Houten
Het rond 58
3995 DL Houten
Telefoon: 
030-6353555
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Brasserie EnZo Houten

Meer restaurants in de buurt

Heren van Houten

Houten
A la carte and Wijnbar
Adres: 
Het Rond 160
3995DP Houten
Telefoon: 
0302687054
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Heren van Houten
Adres: 
Herenweg 6
3991DS Houten
Telefoon: 
0302746272
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Dinner At Six (di,wo,do)

Sushi Station Houten

Houten
Afhalen and Sushi
Adres: 
Prins Bernhardweg 1b
3991 DE Houten
Telefoon: 
0302690288
Nationale Diner Cadeaukaart Houten Sushi Station Houten